De ce wordpress

, , Leave a comment

Nu stiu sigur insa cred ca am mai vorbit de multe ori despre platforma wordpress, in diferite moduri. Fie ca a fost vorba despre tutoriale de instalare a unor plugin-uri si despre tutoriale despre rezolvarea diferitelor probleme in wordpress cat si despre noile update-uri ale aceste platforme sau CMS cum i se mai spune.

Astazi insa doresc sa intaresc atat convingerea mea cat si pe a voastra cu privire la motivele pentru care ar trebui categori ca folositi aceasta platforma pentru site-ul vostru. Motivele principale in randurile ce urmeaza.

In primul rand, WordPress este o platforma gratuita. Da, pentru a folosi CMS-ul wordpress pe orice site nu trebuie sa platesti nici un cent. Pentru ce trebuie sa platesti insa sunt temele pentru site, plugin-uri etc. Nu-ti fa griji insa, cele mai populare plugin-uri sunt gratuite iar in ce tine de teme, se gasesc cred la ora actuala, cateva mii de teme gratuite pentru orice tip de site doresti sa creezi.

In al doilea rand, WordPress este cea mai folosita platforma CMS pentru site-uri din lume. Da, ai auzit bine. WordPress detine majoritatea fiind instalata pe aproximativ 21% din totalitatea site-urilor de pe internet si avand in vedere de cat de multe solutii atat gratuite cat si platite de CMS-uri poti gasi, este extrem de mult. Pentru aceasta, cred ca majoritatea ar trebui sa aiba un cuvant greu de spus.

Nu in ultimul rand, WordPress este una din cele mai frecvent actualizate CMS-uri cat si unul din cele mai sigure CMS-uri, incluzandu-le aici chiar si pe cele platite. Din aceste doua motive puternice, WordPress reuseste sa domine atunci cand vine vorba de optiuni de CMS pentru un site, de orice tip ar fi el.

Tu lucrezi sau ai lucrat cu wordpress? Spune-ne mai multe despre experienta ta cu acest CMS.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.