Content marketing-ul inteles gresit

, , Leave a comment

In momentul in care in online se incepea a se vorbi despre content marketing, foarte multi l-au inteles total gresit. Astazi vom discuta mai multe pe marginea acestui subiect si vom incerca sa identificam motivele pentru care content marketing-ul este inteles gresit in zilele noastre.

Ce inseamna content marketing-ul?

Content marketing-ul inseamna promovarea unui site prin insusi continutul pe care il poti gasi pe acel site. Inseamna promovarea acelui continut pentru a gasi persoanele interesate de el si implicit, daca interesate de acel tip de continut, categoric interesate de site-ul tau. Promovarea acelui continut inseamna distribuirea lui in cat mai multe retele de socializare si locuri in care crezi ca ai putea gasi persoanele interesate de el. Inseamna incurajarea celor care il citesc sa il distribuie mai departe.

De ce content marketing-ul este inteles gresit?

Ei bine, sa spunem doar ca unii sunt prea naivi. Da, investesti in crearea de continut complet unic, superb, interesant, nemaintalnit nicaieri pe internet. Dupa ce ai facut asta, urmeaza sa distribui acel continut in toate retelele de socializare. Ei bine, sa nu te astepti ca primele persoane care iti acceseaza site-ul printr-un articol sa fie din prima interesat de serviciile sau produsele pe care le oferi.

Iata-ne ajunsi asadar si la mitul despre care vorbeam. Content marketing-ul pur si simplu nu functioneaza deloc asa. In schimb, el se bazeaza pe eforturi continue si repetabile pentru primii doi pasi. Da exact. Nu e deajuns sa faci acesti pasi o singura data.

Trebuie mereu sa creezi continut calitativ si interesant. Mai mult decat atat, tot acest continut trebuie sa fie distribuit in toate retelele de socializare. Pe parcurs, lumea incepe sa te cunoasca, sa vada ca e ceva interesant si abia dupa ce isi face o idee completa despre tine, va fi interesata si de ce oferi.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.