Mediul online si continutul

, , Leave a comment

Mediul online are parte de cei mai multi utilizatori din istorie. Cu o baza de utilizatori atat de mare, site-urile incep si ele sa fie din ce in ce mai multe. Ei bine, cu din ce in ce mai multi utilizatori si cu din ce in ce mai multe site-uri, pentru multi apare la un moment dat un blocaj. Este vorba despre imposibilitatea de a oferi ceva care sa atraga utilizatorii si care sa faca site-urile sa urce cat mai sus.

Concurenta este bineinteles constructiva insa in momentul in care oferi continut, intervine un aspect de multe ori omis: continutul de calitate.

Calitatea in sine poate fi intr-adevar relativa insa multi ofera continut foarte slab calitativ si apoi se intreaba care sunt motivele pentru care nu se pozitioneaza bine in Google. Da, sa zicem ca faceti optimizare seo, atat on page cat si off page. Sa zicem ca faceti promovare in retelele de socializare, faceti un design calitativ si faceti in asa fel incat site-ul vostru sa poate fi vizualizat corect de pe orice dispozitiv mobil cu acces la internet.

Eu va spun ca toate acestea se pot dovedi a fi inutile daca site-ul vostru nu ofera cojntinut de calitate. Indiferent de nisa pe care o alegeti in care sa activati, aveti nevoie mereu de continut de calitate, de continut proaspat si care sa fie de interes si ajutor pentru publicul tinta, pentru utilizatorii nisei voastre.

Continutul este ca o baza, o temelie fara de care in mediul online, nu se poate construi nimic. E ca si cum ai realiza o casa intru totu, insa fara sa ii pui o temelie calitativa. La un moment dat, vor interveni probleme si totul se va darama daca acea temelie nu exista.

Ei bine, in momantul in care asiguri temelia, asiguri un viitor si o durabilitate site-ului tau. Daca nu poti oferi continut de calitate, trebuie sa cauti pe cineva care sa faca asta pentru tine. Altfel, munca ta si toti banii investiti vor fi in van.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.