Planul cuvintelor cheie

, , Leave a comment

Cuvinte Cheie PlanPentru a incepe acest lucru, va trebui sa te gandesti la ce inseamna cuvintele tale cheie. Nu le sorta in grupuri prea repede bazat pe ceva arbitrar cum ar fi cuvinte care le contint.

De exemplu, nu sorta cuvintele cheie de imobiliare in tipuri de cuvinte cheie, cum ar fi „case” si „acasa”. Sorteaza-le potrivit ceea ce inseamna. De exemplu, ai putea avea cuvinte cheie pe care oamenii le folosesc atunci cand cauta o casa care este intr-o zona in constructie, contra oamenilor ce cauta o casa intr-un cartier stabilit.

Ai putea avea alt set de cuvinte cheie pentru oamenii care cauta case sau apartamente. Pare prea granular ? Ei bine nu este chiar asa.

Modelele au nevoie de exercitiu

Pentru a categoriza efectiv, cauta modele in modul in care oamenii cauta. Acestia cauta ceva specific, sau par ingrijorati de stil, culori si caracteristici? Exista o componenta locala in cautarile lor?

Este mmult mai usor sa faci acest lucru daca muncesti la propriul site, fiindca cunosti materia subiectului atat de bine. Dar daca ajuti un client, trebuie sa devii familiar cu materia subiectului prima data. Cu cat mai multa cercetare faci pe cuvintele cheie, cu atat mai mult instinct ai.

In timp ce sortezi cuvintele cheie sa determini categoriile, asigura-te ca faci o cautare rapida pentru orice care nu esti 100 % sigur despre ce inseamna. Pune cuvinte cheie in Google sau Bing si cauta rezultatele.

Pare acestea ca a clientilor tai ? Se arata competitorii tai ? Nu exista nimic mai rau decat efort pierdut pe un cuvant cheie care nu va transforma vizitatorii si clientii.

Daca gasesti un astfel de cuvant cheie, ofera-ti un minut in plus pentru a te intoarce si a elimina cuvintele cheie similare. Tine minte ca poti schimba categoriile de cateva ori pana devii familiar cu modelele. Este intotdeauna mai bine sa incepi cu prea multe categorii si sa le consolidezi mai tarziu.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.