Distribuirea continutului grozav pentru clasare mai buna

, , Leave a comment

Continut Cand incerci sa imbunatatesti optimizarea SEO organica, producerea de continut grozav este la fel de importanta ca a face o treaba buna sa o distribui. Aceste tactici, cu toate acestea, nu ar trebui sa fie urmarite intr-un aspirator. In loc de acest lucru, ar trebui sa abordezi SEO folosind o strategie holistica. Mai jos aveti un plan despre cum se realizeaza acest lucru.

Pasul 1 : Cauta trendurile Google pentru cuvinte cheie care au legatura cu afacerea ta si care au primit atentie sporita recent, fie din cauza unui lucru sezonal sau un alt eveniment special. Pe o cautare asupra cuvintelor cheie „scaune de camping”, de exemplu, vei vedea un numar de oameni cautand acest cuvand cheie in fiecare vara. Daca vinzi scaune de camping, acum ar fi timpul sa pui accentul pe acest cuvant agresiv.

Pasul 2 : Foloseste unealta de la Google pentru cuvinte cheie pentru a gasi termeni ce au legatura cu conceptul de „scaune de camping” pentru a scrie despre acest lucru. Printr-o analiza potrivita ai putea gasi termenii scaune de camping, scaune de lemn, scaune pliante, ce sunt relevante cu produsele pe care le vinzi.

Pasul 3 : Cauta pe Twitter cuvintele cheie pe care le-ai gasit in pasul anterior, pentru a vedea despre ce vorbesc clientii tai, pentru a obtine idei de continut. Incearca sa alegi idei de continut ce corespund cuvintelor cheie, fiindca stii ca este o cerere de cautare mare pentru acele cuvinte.

Pasul 4 : Creeaza-ti continutul si fii sigur ca incluzi cuvintele cheie pe care le-ai identificat mai devreme, in timp ce esti constient de ce ai invatat navigand pe Twitter. Continutul popular si articolele sunt scoase in evidenta pe Digg.com, asa ca ai putea sa petreci niste timp navigand pe continut popular, pentru a invata cum sa-ti structurezi titlul articolului si corpul acestuia.

Pasul 5 : Determina un scop de distributie concret pentru fiecare piesa de continut pe care ai produs-o indiferent daca e un articol sau un tutorial.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.