Greseli de website care conteaza

, , Leave a comment

Probleme WebsiteNici o concentrare pe cuvinte cheie in continut sau invers, aglomerare de fraze cu cuvinte cheie. Niciodata nu inceteaza sa ma uimeasca, atunci cand oamenii pretind ca si-au optimizat paginile, dar nu sunt fraze de cuvinte cheie care pot fi gasite in continut. Cred ca acest lucru se poate intampla, din cauza ca le-am pus in meta tag-ul cuvintelor cheie si isi asuma ca au fost optimizati. Pe cealalta parte, sunt altii care cred ca 4 instante de cuvinte cheie intr-o propozitie cu siguranta trebuie sa fie mai bine decat unul. Reparatia, desigur, este sa furnizezi o concentrare echilibrata de fraze cu cuvinte cheie optimizate, asa ca un SEO antrenat sa stie paginile pentru care sunt optimizate, insa cititorul obisnuit nu trebuie sa gaseasca aceasta copie repetitiva.

O pagina principala si atat. In timp ce optimizarea doar a paginii principale este mai buna decat sa nu optimizezi deloc, nu va creste traficul in motorul de cautare a website-ului atat de mult. Fara sa rezolvi toate problemele din paginile principale si optimizarea unui numar dintre ele pentru propriul set de fraze de cuvinte cheie, site-ul va lasa banii pe masa.

Domeniile aditionale detinute de companie nu sunt redirectionate cum trebuie. Pe vremuri, era in regula sa parcheze orice domeniu aditional pe care compania il detinea ca un alias a website-ului prinicpal, cu toate acestea, este mult mai bine sa practici un redirect 301 la toate domeniile aditionale catre website-ul principal. Acest lucru permite companiei sa controleze care domeniu este acel domeniu care este indexat de motoarele de cautare si evita impartirea popularitatii linkurilor dintre diferitele domenii.

Acestea sunt cateva din greselile pe care le facem cu un website. Cand m-am intors la site-urile pe care le-am detinut in trecut, am gasit o multime de greseli aditionale ce le voi salva pentru alte articole. De indata ce corectezi problemele, ai putea sa descoperi ca vei primi mai mult trafic.

 

 

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.