Cercetarea cuvintelor cheie

, , Leave a comment

Despre Cuvinte CheieTotul incepe cu cuvintele scrise in casuta de cautare. Cercetarea cuvintelor cheie este unul din cele mai importante, valoroase si rasplatitoare activitati in zona de marketing a cautarii. Clasandu-se pentru cuvintele cheie „potrivite” iti poate face sau strica un website. Prin munca de detectiv in a determina cererea cuvintelor cheie de pe piata, nu numai ca inveti care termeni si fraze sa le tintesti prin SEO, dar inveti mai multe despre clientii tai ca si intreg.

Nu este intotdeauna despre a primi vizitatori pe site-ul tau, ci pentru a primi tipul potrivit de vizitatori. Utilitatea acestor informatii nu pot fi supraevaluati, cu cercetarea cuvintelor cheie poti prezice schimbarile in cerere, sa raspunda la conditiile de schimbare a pietei, si produce produse, servicii si continut pe care cautatorii web sunt deja activ cautati. In istoria marketing-ului, nu a fost asa o bariera de intrare in intelegerea motivatiei consumatorilor in virtual fiecare nisa.

Cum sa judeci valoarea cuvintelor cheie

Cat de mult merita cuvintele cheie pentru website-ul tau? Daca detii un magazin de papuci, faci mai multe vanzari din partea vizitatorilor care cauta „papuci maro” sau „ghete negre”? Cuvintele cheie pe care vizitatorii le scriu in motoarele de cautare sunt de multe ori disponibile pentru detinatorii de website-uri si uneltele de cercetare a cuvintelor cheie ne permit sa gasim aceasta informatie.

Cu toate acestea, acele unelte nu iti pot arata direct cat de valoros este sa primesti trafic din acele cautari. Pentru a intelege valoarea cuvintelor cheie, trebuie sa-ti intelegi propriul website, sa faca anumite ipoteze, teste si repetari prin intermediul formulei de marketing. Chiar si cele mai bune estimari a valorii pica, impotriva procesului hands-on de optimizare si calculare a ROI. Optimizarea SEO implica teste constante, experimentari si imbunatatiri. Aminteste-ti, chiar si atunci cand SEO este tipic unul din cele mai mari intoarceri a investitiei de marketing, masurand succesul este inca critic pentru proces.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.