Redesign-ul site-ului tau

, , Leave a comment

Refacere WebsiteDe atat de multe ori, website-ul tau va primi modificari in ceea ce tine de design. Este important sa iei in considerare un redesign al site-ului la cativa ani pentru a mentine un look proaspat al companiei tale.

Daca doar pui un site online si nu-i atingi design-ul pentru multi ani, va parea ca afacerea ta a ramas in urma. Intrucat canalele de online marketing si SEO evolueaza constant, trebuie sa stai actual sau risti sa-ti pierzi pozitia pentru un competitor ce este inca in joc si si-a actualizat site-ul.

Alte motive cum ar fi migrarea la un nou sistem de administrare a continutului sau rebranding-ul companiei tale poate servi de asemenea ca un motiv pentru redesign-ul site-ului tau.

Cand planuiesti si iti implementezi redesign-ul totusi, sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare :

Analizeaza-ti instrumentele de masurare existente ale site-ului. Inainte sa incepi, evalueaza-ti performanta site-ului tau actual pentru a vedea in ce pozitie te afli. Instrumentele de masurare ce ar trebui luati in considerare, includ : numarul de vizitatori, rata de clickuri, bounce rate, timpul petrecut pe site, clasarea SEO actuala si multe altele.

Dezvolta-ti scopurile pentru noul site. Sa ai un motiv concret pentru redesign-ul site-ului este mai departe de „a trecut ceva timp”. Redesign-ul site-ului tau ar trebui sa fie mai mult despre cum functioneaza site-ul tau, decat modul in care arta. Leaga-ti motivele in instrumentele de masurare si fii sigur ca comunic clar cu agentia sau echipa de la site.

Optimizeaza-ti noul site pentru cautare. Din fericirea ai toate oasele pentru construirea clasarii motoarelor de cautare, dar este nemaipomenit cum site-urile pe care navigam nu au aceste lucruri. In orice caz, fii sigur ca iti fac inventarul paginilor existente de pe site pentru a le gasi pecele cu cele mai multe linkuri si valoare in motoarele de cautare. Asigura-te ca produci o strategie de redirect 301 pentru a te asigura ca nu pierzi trafic sau valoare.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.