Despre linkuri

, , Leave a comment

Link BuildingLinkurile sunt sub lumina reflectoarelor de ani buni. Si in timp ce sunt cineva ce furnizeaza servicii de dezvoltare a link-urilor, nu m-am gandit niciodata ca link-urile sunt singurele de care ai nevoie. De fapt, daca toti clientii m-ar lasa sa ma implic mai mult in alte aspecte ale marketing-ului, ar fi minunat.

Link-urile, desi sunt importante, nu sunt alfa si omega a SEO-ului. Cred ca servesc un rol important in marketing-ul online, si slujba mea este sa obtin cele mai bune linkuri.

In majoritatea posturilor de link-uri pe care le citesc, exista cel putin un comentator ce regreta linkurile ca un factor de clasare. Daca link-urile sunt atat de rele, atat de nenecesare si atat de periculoase, de ce oamenii continua sa le caute? De ce sunt cei care construiesc linkuri inca in afaceri, cu o lista in asteptare? De ce companiile ce vand linkuri inca se descurca si primesc rezultate bune pentru clientii lor? Nu este din cauza ca suntem cu totii sarlatani. Este din cauza ca unii oameni inteleg ca nimic nu este sigur in marketingul online.

Daca nu sunt doar link-urile, sunt totul. Dar daca linkurile inca ajuta, atunci oameni continua sa le vrea. Primesc o multime de clienti din afaceri prin posturile pe care le scriu pe blog-ul meu, de exemplu, asa ca nu imi pasa daca linkul este follow sau nofollow, producand un impact asupra pozitiei in Google sau nu. Totusi conduce trafic, si traficul este ceea ce imi doresc. Daca nu exista nici un link catre blog-ul meu si clientii trebuiau sa ma gaseasca prin alte modalitati, acest lucru ar fi fost la fel de valoros pentru mine, fiindca sunt inca contactat pentru munca. De aceea, este foarte important sa ai si in vedere construirea unor linkuri de calitate inalta si superioara ce sa nu fie penalizate de Google.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.