Invata cum sa nu construiesti linkuri

, , 1 Comment

LinkuriSa stii sa nu faci un lucru in link building este la fel de important ca sa stii sa faci un lucru. Daca iti aduci aminte din posturile anterioare, motoarele de cautare vor ca linkurile sa fie naturale. In timp ce politicienii te pot incuraja intr-un mod sau altul, nu platesc cetatenii si nu ii forteaza pentru a-i vota. Google si alte motoare de cautare vor ca linkurile dintre site-uri sa functioneze similar.

Sa platesti pentru linkuri? Te rog nu fa acest lucru. Sa stresezi oameni sa puna linkuri catre website-ul tau pe fiecare pagina a website-ului lor? Nici asa. Primesti linkuri de la directoare nevazute, ieftine si nevazute fiindca iti promit un anumit numar de linkuri? Sa fim seriosi !

Natural, inseamna linkuri care sunt relevante, folositoare si valoroase. Sa primesti un articol de presa in ziarul local online pentru munca de comunitate? Asa se face un link natural. Producerea unei resurse de continut mare pentru clientul tau obisnuit? Aceasta strategie suna ca ceva despre care i-ar place unui blogger sa scrie.  Sa ajungi la publisheri si sa ii incurajezi sa-ti adauge un link in poveste despre cultura companiei? Vorbeau oricum despre tine, nu-i asa?

Desi in analiza resurselor Bing, pentru a sti cum sa nu construiesti linkuri, cel mai bun sfat pe care ti-l pot oferi este bunul simt. De aceea, este foarte bine sa incerci sa construiesti linkuri intr-un mod natural, asa ca de fiecare data cand te gandesti sa obtii linkuri pentru a-ti produce o strategie SEO mai buna, incearca sa nu apelezi la achizitionarea acestora. Fii precaut cu sursele de pe care obtii linkuri, fiindca Google obisnuieste sa foloseasca linkurile ca si vot pentru website-ul tau, asa ca daca sursa din care vine un link nu este de incredere, automat nici site-ul tau nu va fi considerat sa fie de incredere.

 

 

 

One Response

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.