Construieste-ti un brand puternic

, , 1 Comment

LiderulDefineste clar identitatea brandului catre audienta ta.

Sa fii remarcabil si sa fii capabil sa separi brandul tau de competitorii tai este crucial in marketingul online. Fie acest lucru se intampla prin continutul tau sau experienta pe care o au oamenii cand iti folosesc site-ul, serviciul sau produsul.

Optimizand pentru oameni prin branding iti permite sa conditionezi modul in care oamenii vor vorbi despre acest lucru. Acest factor este foarte important atunci cand tineti sa primesti mai multe mentiuni ale brandului, care vor avea un impact asupra SEO-ul site-ului tau, eforturile, branding-ul si conversia.

Cu cat primesc mai multe semnale motoarele de cautare, care verifica ca esti o autoritate in zona ta, cu atat mai mult brandul tau va avea incredere si se va clasa pe paginile tale de asemenea pe SERP-uri.

Construieste un portofoliu de autoritate puternic.

Fotografiile autorului ar putea fi scoase din rezultatul de cautare cateva saptamani in urma, dar asta nu inseamna ca marcajul de autoritate nu mai are valoare. Autoritatea unui autor va fi un factor de clasare viabil, avand in vedere ca Google permite sa identifice cu usurinta experienta in domeniu si documentele credibile de pe internet.

Va continua sa lege entitatile de industriile respective, ce ar putea inca acumula scor in timp bazat pe popularitatea si receptia de la munca autorului.

Aceasta abordare este o complimentare grozava pentru construirea brandului personal, mai ales cand iti extinzi eforturile de marketing al continutuli prin intermediul guest blogging-ului pe blogurile specifice industriei unde poti absorbi cu adevarat noi cititori si followeri.

Sunt multe lucruri care mai trebuie implementate sub optimizarea graficcului de cunsotinta, si exista o lista scurta de lucruri folositoare in aceasta privinta:

  • Foloseste entitati in ceea ce scrii.
  • Fii conectat si realizeaza linkuri pe site-urile relevante.
  • Implementeaza date structurate pentru a creste detectarea de entitate.
  • Optimizeaza-ti prezenta Google +
  • Obtine expunere in Wikipeda
 

One Response

Comments are closed.