SEO Negativ

, , Leave a comment

Negativ SEOExista anumite discutii in ultima vreme daca exista SEO negativ sau nu, ceva ce conduce acum si din nou. Google spune ca este incredibil de rar, nu sunt sigur cum stiu acest lucru, dar banuiesc ca depinde de cum este definit. Cum ar fi spamul de linkuri, scraping-ul sau hackingul.

Unul din cele mai mari motive pentru care spunem lucruri slabe, in legatura cu ideea de SEO negativ este ca am vazut lucruri care au facut lucruri nebunesti sa fure nume de domenii in trecut, cum este istoria bizara a site-ului sex.com.

Oamenii vorbesc despre SEO negativ mult mai mult decat au incercat cu adevarat, fiindca nu esti sigur ce efect are sa indrepti niste linkuri catre un site, fiindca ar putea ajuta site-ul in loc sa il afecteze negativ, plus ca este de multe ori o folosire mai buna a timpului tau pentru a-ti dezvolta propriul site.

Dar daca exista un site care este ingrijorat despre SEO negativ, site-ul poate dezaproba orice linkuri vor folosind unealta de dezaprobare din Google Webmaster Tools. Poti chiar sorta sa vezi cele mai recente linkuri daca esti ingrijorat ca acest lucru este ceva care tocmai a inceput.

Folosirea principala a uneltei de dezaprobare a linkurilor este ca un site poate dezaproba linkurile rele pe care site-ul le-a realizat si nu poate fi inlaturat de pe web, dar unealta de dezaprobare functioneaza bine pentru a dezaproba linkuri despre care esti ingrijorata ca ar putea fi spam.

Acest lucru are un an vechime si este o explicatie a continutului schimbandu-se de pe pagina, ce este folosit sa fie citit. Nu exista aproape nimic ce poate sa faca un competitor pentru a-ti dauna clasarii sau sa determine ca site-ul tau sa fie inlaturat din indexul Google.

Personal nu am inceput cu construirea linkurilor pentru un site, in loc sa incep cu opusul, a verifica de ce un site este clasat bine.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.