Afla mai multe despre bloggeri tinta

, , Leave a comment

BloggeriDaca vrei sa ai rate de raspuns mai mare cu a merge mai departe, trebuie sa petreci anumit timp pentru a te asigura ca website-urile pe care le-ai gasit sunt pe cat de relevante posibil. Poti face acest lucru petrecand timp invatand despre bloggeri tinta, sa le vizitezi website-urile, sa le citesti continutul, sa incerci sa simti ceea ce le place si ceea ce nu le place. Uita-te pe retelele lor sociale, cum este Twitter sau Facebook, pentru a vedea ce linkuri au distribuit recent.

In special, fii atent daca distribuie continutul altor persoane sau daca il promoveaza doar pe al lor. Ideal vrei sa gasesti dovezi prin care ei distribuie resurse externe, pentru ca asta ii vei ruga sa faca pentru tine.

In timp ce treci prin fiecare website, ia-ti notite despre ce au distribuit si ce ii intereseaza. Acest lucru e important pentru ca vei avea nevoie de aceste informatii mai tarziu cand ii contactezi. Altfel, le vei trimite un email generic care nu va personalizat pentru ei deloc.

Gaseste detalii de contact

De indata ce ai decis ca blogul este in audienta ta tinta si pare relevant, va trebui sa gasesti detalii de contact. Detaliile de contact sunt oferite destul de direct deobicei, insa te pot ajuta sa le gasesti mai repede.

Verifica headerul si footerul prima data, fiindca majoritatea timpurilor vei gasi un link catre o pagina de contact in header sau in footer, asa ca verifica aceste zone prima data. Daca nu poti vedea o pagina de contact , incearca o pagina „despre” ce contine de multe ori detalii de contact.

Instaleaza ToutApp pentru Google Chrome. ToutApp este un mic plugin de Google Chrome ce va incerca activ sa gaseasca adresele de email pe o pagina pentru tine. Cand a gasit una, va fi scoasa in evidenta in Chrome toolbar si poti face click pentru a gasi adresele de email.

 

 

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.