Echipa ta are nevoie de un link builder

, , Leave a comment

LinkuriLink Building-ul necesita abilitati foarte diferite decat cele necesare pentru a produce continut. Asigura-te ca ai aceste capabilitati importante la dispozitia ta.

O echipa de marketing de continut poate beneficia foarte mult daca detine un link builder printre ei.

Departamentul de marketing de continut necesita scriitori, experti ai industriei, designeri grafici si asa mai departe. Cateodata o persoana poate juca cateva roluri, dar nici o persoana nu poate umple toate rolurile singuri intr-un mod folositor. Un rol care nu prea se discuta este cel al promovarii, specific, link building.

Judecand despre ceea ce am auzit oamenii vorbind la conferinte, imi este frica ca unii oameni nu inteleg cu adevarat diferenta dintre marketing de continut si link building.

Am mai spus acest lucru in trecut si sunt sigur ca o voi mai spune, marketingul de continut si link building-ul nu sunt acelasi lucru. Sunt cateva diferente importante intre cele doua. Da cele doua se complimenteaza unul pe celalalt extraordinar de bine, dar nu este acelasi lucru ca si sinonimia. Marketingul de continut tine de diseminarea unui mesaj si construirea unei audiente. Link Building-ul tine de cresterea vizibilitatii in cautare si campaniile pentru voturi de incredere.

Asa ca nu, marketingul de continut nu tine de link building, dar beneficiaza foarte mult din partea injectiei de linkuri. Continutul nu devine in mod magic vizibil, chiar si cel mai bun continut are nevoie de promovare. Link building-ul este acea promovare, prin intermediul sau se ofera si se primesc linkuri. Acel detinator de website care ofera linkuri catre website-ul pe care ai redactat continutul iti trimite direct sau indirect trafic.

Vizitatorii care sunt trimisi catre website-ul tau ajung sa iti citeasca continutul de calitate, iar daca este apreciat va fi cu siguranta distribuit mai departe pe retelele sociale, pe blogurile sau website-urile vizitatorilor pentru a fi citit.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.