Despre valoarea unui continut bun

, , Leave a comment

Continutul creat pentru anumite site-uri web spune o poveste? Acest lucru nu este neaparat o necesitate, insa nici nu trebuie sa subestimezi cat de departe poate sa mearga o poveste buna referitor la memorabilitatea continutului tau. Asta poate lua forma unei anecdote care sa ilustreze punctul de vedere al intregii idei, ori chiar intreaga pagina poate fi o poveste in sine.

In cazul unei anumite beri, de exemplu, berea devine un personaj in sine. Si in vreme ce ar fi fost destul de greu sa potrivesti un intreg inceput, mijloc si sfarsit intr-un singur paragraf, indiciile povestii acelui personaj se potrivesc perfect cu ilustratiile sau cu marca. Descrierea produsului este atat de buna incat informatiile in plus despre bere sunt pur si simplu doar un bonus, de care nu ar fi fost neaparata nevoie.

Probabil cel mai bun test al continutului creat vreodata: acorda o atentie deosebita felului in care te simti atunci cand vezi pentru prima data un continut. Ai incredere in instinctele tale. Daca esti prins in poveste si nu te mai saturi de ea, atunci este vorba despre un continut de calitate.

In cazul unui anumit blog, un creator de continut intra adanc in sufletul cuiva care vrea sa fie un mai bun vorbitor in public si trage exact sforile potrivite pentru a cimenta acel angajament. Nu trebuie sa cunosti de ce o anumita parte dintr-un continut te da pe spate(asta este sarcina echipei creatoare de continut), trebuie doar sa acorzi suficienta atentie la felul in care te face sa te simti.

A citi un continut online este putin mai greoi decat a citi direct de pe hartie. A imparti textul cu ajutorul paragrafelor, a punctelor, a imaginilor si a paragrafelor mai scurte, iti ajuta clientii sa navigheze mai usor pe pagina. Iar in ceea ce priveste continutul fara text, trebuie sa te asiguri ca imaginile, filmuletele si sunetele, se incarca cu toatele bine si pe cate de rapid posibil.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.