Surse neexplorate de cuvinte cheie care stimuleaza traficul organic

, , Leave a comment

Obisnuiam sa initiez o cautare de cuvinte cheie prin metoda tipica, superficiala-mergeam la Keyword Tool, tastam cateva cuvinte, si imi aparea o lista intreaga de termeni. Usor. Rapid. Simplu.

Astazi, lucrurile stau putin mai altfel. Mult iubitul instrument de cuvinte cheie a fost inlocuit, cuvintele cheie au ascensiune si este mai greu sa ne dam seama ceea ce cauta de fapt utilizatorii.

Regulile s-au schimbat, si la fel s-a intamplat si cu felurile in care ne confruntam cu acest joc. Inca folosesc Keyword Planner, insa de asemenea am descoperit o varietate de modalitati nu atat de evidente pentru a obtine cuvinte cheie pentru a-mi imbunatati traficul organic.

Te refereai pana acum la Wikipedia doar ca la o enciclopedie imensa? Mai gandeste-te. Eu folosesc Wikipedia pentru cercetarea cuvintelor cheie. Procesul prin care fac acest lucru este destul de simplu.

  • Cauta pe Google: Wikipedia si topicul despre care caut. Sau doar cauta pe Google topicul respectiv. Wikipedia este de obicei primul rezultat organic oferit.
  • Priveste la SERP pentru a identifica cei mai relevanti termeni si posibile cuvinte cheie in cadrul unei intrari pe Wikipedia.
  • Deschide respectiva intrare in Wikipedia si identifica cei mai relevanti termeni din primele cateva paragrafe, transformandu-le in iteratii.
  • Identifica alti termeni relevanti din cadrul tablei de continut a topicului de pe Wikipedia.
  • Intra pe alte linkuri asociate de Wikipedia cu alte subiecte inrudite si identifica si mai multe cuvinte cheie.

Wikipedia este cel de-al saselea cel mai popular site web, si este clasificat drept numarul 4 in lista cautarilor Google. Aduna zilnic 310,000,000 de vizitatori unici(20% din traficul sau) si are 7,900,000,000 de vizualizari pe pagina. Toate acestea fara vreo reclama facuta macar.

In alte cuvinte, Wikipedia are una dintre cele mai bune strategii organice de SEO de pe planeta. Binenteles, acestea sunt cu toatele cuvinte cheie care conteaza. Popularitatea Wikipediei ne demonstreaza faptul ca oamenii vor  informatii si vor sa fie cat mai informati in legatura cu tot ceea ce ii inconjoara.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.