Un continut potrivit pentru site-ul tau

, , Leave a comment

Exista doua tipuri de credibilitate atunci cand vine vorba despre continutul pe care l-am putea produce. Primul dintre aceste doua tipuri este creadibilitatea autorului in sine, ceea ce il face pe acesta sa fie  calificat intr-atat incat sa scrie pe un anumit topic. Ce anume il face pe acesta sa fie expert in domeniul repectiv?

Este acesta respectat in domeniul respectiv? Ar fi adecvat daca am spune ca cineva ca Phil  Nottingham este calificat incat sa scrie despre marketing-ul video sau despre ideea de a fi pirat. Insa Phil nu este calificat incat sa vorbeasca despre fizica cuantica si nici despre programarea Python. 

Celalalt aspect al credibilitatii este ideea daca brandul din spatele continutului este sau nu calificat sa vorbeasca despre anumite topicuri. Aceasta este o greseala des intalnita si sincer fiind, una pe care am realizat-o chiar si eu. Cateodata, poti sa realizezi un continut cu un scop precis de a obtine link-uri, ceea ce poate sa treaca peste topicul respectiv un pic.

O companie de asigurari auto nu este probabil calificata sa publice un infografic despre pisici, de exemplu, chiar daca respectivul infografic va obtine o multime de linkuri si raspandire in cadrul social media.

Cum poti obtine un raspuns emotional legat de continutul tau si prin intermediul acestuia? In cele din urma, a forta un anumit tip de reactie emotionala este foarte dificil, insa poate fi una dintre cele mai puternice elemente legate de acest aspect.

As fi destul de precaut aici pentru ca provocarea unei reactii negative poate fi destul de periculoasa si poate duce la sentimente negative legate de brandul tau. Nu sunt foarte increzator in sintagma „tot ceea ce este legat de relatiile publice reprezinta si niste relatii publice adecvate”-chiar daca genereaza linkuri ca rezultat.

Elementul final al unui continut bun este reprezentat de faptul daca al tau continut spune o poveste sau nu. O poveste poate inspira oamenii sa treaca la fapte, si o poveste buna poate face oamenii sa isi aminteasca de ceva la un moment dat. Asta iti doresti si tu si cu siguranta este adecvat pentru calitatea continutului.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.