Peceptii gresite despre SEO

, , Leave a comment

Exista o serie de interpretari gresite ale activitatilor practicate in SEO si acestea inca sunt destul de actuale, multa lume inca estimand ca sunt si valabile, insa din pacate pentru ei si din fericire in general, acestea sunt doar niste perceptii gresite despre SEO si le vom lamuri in cele ce urmeaza.

La fel ca si amplasarea textului in spatele unei imagini, si copierea activitatilor unui competitor este o perceptie gresita in lumea site-urilor web, insa aceasta din urma nu este la fel de evidenta ca cea anterioara, si cu toate acestea este ceva ce companiile nu inceteaza sa o faca.

Este acel concept ca daca un competitor face ceva, trebuie sa merite a fi facut si de catre alta companie. Acest lucru merge pentru acei competitori care vor sa se ridice deasupra unei afaceri, dar de asemenea acopera si competitorii pe care ii uraste afacerea.

Cu toti avem parte de competitori pe care dorim sa-i intrecem si cateodata asta ne duce la lucruri pe care nu le avem in gand din prima si la lucruri neplanuite si necercetate in prealabil.

Amazon.com ste cea mai mare enervare a mea. Nici nu mai pot numara de cate ori am auzit motivarea cum ca si Amazon face acel ceva spusa de catre branduri importante catre care privesc alte afaceri mai mici. Amazon, ca si alte companii majore, testeaza o gramada de alte lucruri, si exista cate o persoana diferita in spatele fiecarui test. Daca lucrezi pentru o companie mare, intelegi ceea ce vreau sa spun.

Cu totii suntem vanatori de cele mai bune rezultate si de castigarea de noi clienti, retinerea de clienti existenti si de pastrarea stakeholderilor cat mai fericiti. Modalitatea prin care iti poti intrece competitorii este de a-ti asculta stakeholderii (clienti, parteneri, consumatori, angajati, investitori etc.) si de a lua decizii bazate pe feedbackul acestora la fel de bine si legat de ceea ce mai este nou pe piata.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.