De ce WordPress-ul e de viitor

, , Leave a comment

In materie de online, site-uri si blog-uri, wordpress pare sa fie platforma CMS care are mari sanse sa domine internetul la un moment dat. Motivele sunt multiple si astazi incerc sa le identific pe cele mai importante.

Nu garantez insa ca vi le voi oferi pe toate din mai multe considerente. In primul rand sunt atat de multe incat poate ca anumite avantaje pur si simplu le voi uita. Si totusi, exista un lucru asupra caruia putem cadea de acord cu totii: acela ca viitorul WordPressului este stralucitor.

In afara acestui fapt, comunitataea atat de pasionata de WordPress este este un focar pentru dezbaterile cum ca WordPress ar trebui sa mearga mai departe de atat. Cu 22% de siteuri web care exista pe platforma WordPress, o comunitate deschisa si vibranta, teme grozave si pluginuri, si cu un programator deschis la minte si prietenos, WordPress este mai puternic astazi decat era cu mul timp in urma.

WordPress este un software puternic, permitand atat userilor, cat si dezvoltatorilor sa il extinda si sa il personalizeze in functie de dorinte. Utilizarile inovatoare pentru WordPress, cum ar fi WooCommerce, Happytables, si AppPresser, sunt dovada vie a acestui lucru.

Insa, aceste setari bogate si pline de trasaturi si aceasta deschidere catre dezvoltare poate veni cu costul abordabilitatii si cu usurinta utilizarii pentru userii noi sau nu atat de priceputi la tehnologie. 

Mike Little, confonatorul WordPres, confirma faptul ca aceasta este o prioritate cu care WordPress doreste sa mearga mai departe. Se stie ca exista mai multe eforturi e munca in progres pentru a se ajunge la acest lucru si pentru a le face oamenilor mai usor accesul si startul intr-o asemenea chestiune.

Atata timp cat tu inveti notiunile de baza in WordPress, totul este destul de simplu, insa pana sa inveti aceste reguli de baza, nu este atat de usor. Stiu ca se face foarte mult efort pentru ca acesti primi pasi sa fie parcursi mult mai usor, astfel incat cineva nou doar sa apese pe butonul „one-click install” si sa fie indrumat mai departe prin ceilalti pasi de urmat.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.