Esential pentru optimizarea site-ului tau web

, , Leave a comment

SEO este un element fundamental si esential pentru site-ul tau. SEO te va ajuta sa iti pozitionezi website-ul in mod adecvat pentru a fi regasit in cele mai critice momente in procesul de cumparare sau atunci cand oamenii au nevoie de site-ul tau.

Ce anume cauta motoarele de cautare? Cum ai putea sa-ti construiesti site-ul web intr-un fel in care va multumi atat vizitatorii/clientii, la fel de bine ca si pe marele Google, Bing sau alte motoare de cautare? Cel mai important insa, cum ar putea sa ajute SEO ca prezenta site-ului tau sa devina mai profitabila pe internet?

A trece peste procedurile de baza ale SEO si a da toti banii si timpul pe social si pe chestii exravagante este la fel ca in situatia cand ai trece peste periatul dintilor si peste dus si ai cumpara in schimb benzi de albire a dintilor si ape de parfum scumpe. Scopul SEO de baza nu este de a insela sau a zapaci motoarele de cautare, scopul SEO este de a:

  • Crea o experienta de utilizare grozava si fara precedent.
  • Comunica motoarelor de cautare intentiile tale astfel incat acestea sa iti recomande site-ul pentru cautari relevante.

Pagina ta web este ca un tort in staturi. Linkurile tale, cautarea platita si actiunile de social media sunt ca suprafata decorata a tortului, insa continutul, arhitectura nformatiilor, sistemul de content management si infrastructura actioneaza ca zaharul si ace tot tortul de fapt. Fara el, tortul tau este fara gust, plictisitor si va f aruncat intr-un cos de gunoi in cele din urma.

Ce cauta de fapt motoarele de cautare? Motoarele de cautare vor sa isi faca treaba pe cat de bine posibil prn indreptarea userilor catre anumite website-uri si continut care este mai relevant pentru ceea ce cauta in mod specific un anumit user.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.