Implica factori de influenta in optimizarea site-ului tau

, , Leave a comment

Depasirea limitelor incepe cu urmarirea potentialilor influentatori si apropierea de acestia de-a lungul timpului. Apoi abordarea acestora prin intermediul emailului si a social media este mai putin legata de introduceri si mai mult legata de proiectul respectiv in care vrei sa-ti atragi influentatorul.

Vor exista de asemenea si momente in care vei gasi un influentator care se potriveste cu strategia ta insa nu ai deja stabilita o relatie de-a lungul timpului cu acesta. Pentru aceasta abordare mai putin calduroasa, scrie o introductie succinta  care sa includa scopurile tale pentru continur si beneficiile pe care le-ar putea avea influentatorul prin faptul ca va lucra cu tine.

Apoi poti merge la acesta si il poti intreba daca vrea sa colaboreze cu tine, oferindu-i in scris tot ceea ce trebuie sa stie. Personalziarea si calitatea sunt cheia. Daca gasesti acest punct de inceput si depasirea situatiei initale grele sau provocatoare, acest ghid este foarte de folos si este un loc foarte bun din are sa incepi sa avansezi.

Fa aceasta depasire a situatiei un pic mai usoara pentru tine folosindu-te de o unealta ca BuzzStream care automatizeaza si urmareste intregul proces. Asta te va ajuta sa iti gasesti contacte la anumiti publisheri-oferindu-ti oportunitatea sa iti creezi propriul continut la fel de bine cum ai putea sa si intri in contact cu autori influenti care sa iti ajute munca. De asemenea, asta va genera emailuri deschise, personalizate etc.

Aminteste-ti doar, chiar daca ai deja o relatie solida cu cu influentator, arata-i ca ii pretuiesti timpul foarte mult si ca iti pasa de acesta. Fa cat de multa munca de baza poti in avans. De exemplu, daca iti doresti ca oamenii sa sharuiasca ceva pe social media, fa niste ciorne  pentru ceva platforme de social media din timp special create pentru fiecare influentator si platforma in parte.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.