De ce cad blogurile rand pe rand

, , Leave a comment

Atunci cand incerci sa iti creezi un blog de succes si apoi sa il intretii pentru a scoate profit din acesta, ar trebui sa nu te plafonezi daca vbezi ca treaba merge destul de bine la inceput, dar nici nu trebuie sa te descurajezi ca scade atat de repede sau ca nu primeste vizualizari, pentru ca de fapt la inceput, este destul de greu sa il mentii pe drumul cel bun daca nu vei respecta anumire reguli de creare si de intretinere ale unui blog bun.

Asadar, ia aminte aici si retine faptul ca trebuie sa cercetezi putin piata si sa vezi cam ceea ce cauta sa gaseasca prin intermediul blogurilor cititorii si userii de pe internet, dar de asemenea asr trebui sa iei in calcul si ideea ce despre ceea ce vrei sa scrii tu este importanta.

Subiectele pe care le vei aborda in postarile de pe blocul tau ar trebui sa fie cat mai subiective cand este cazul, sa aiba amprenta ta personala, a emane unicitate, dar sa fie si formale cand este vorba despre alt fel de subiecte sau cand scrii pentru un client sau altceva.

De asemenea, nu trebuie sa fortezi din prima traficul pe blogul tau. Stiu ca iti doresti cat mai mult sa ai parte de o serie mare de vizualizari in cadrul postarilor tale, dar daca vei supraincarca paginile de WordPress cu o multitudine de cuvinte cheie, cu linkuri din afara sau cu multa sharuire pe social media, nu vei face decat sa enervezi oamenii si sa-i indepartezi de activitatea ta in mediul online.

Un alt factor care te impiedica sa ajungi acolo unde iti doresti cu blogul tau este si faptul ca nu postezi chiar in mod regulat si te mai si astepti ca lumea sa te caute, sa te stie si sa fie interesata de ceea ce scrii.

Intr-adevar, putin suspans legat de urmatoare postare iti va da un aer de mister si de altceva, insa atunci cand cititorii tai sunt interesati si foarte curiosi in legatura cu ceea ce vei mai scrie, nu este prea bine sa amani la infinit si sa te plafonezi cu cele 5 articole scrise si care nu mai sunt de actualitate.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.