Bani din postat online

, , Leave a comment

Exista cateva modalitati prin care cineva poate sa castige venituri substantiale din advertising-ul online din cntinutul blogului sau. Exista o varietate de optiuni disponibile in zilele noastre.

Una dintre optiuni este utilizarea uneia dintre multele publicatii traditionale care experimenteaza cu tansformarea continutului lor mai prietenos cu mediul web in schimbul generarii de castiguri din reclamele aditionale.

O alta optiune este incercata si adevarata utilizare a Ad Sense de la Google sau a altui in-text publisher (scriitorii sunt platiti pentru promovarea reclamelor altor oameni pe blogurile lor, prin folosirea de cuvinte cheie populare pentru atragerea publicitatii).

Mai mult de atat, incep sa existe si site-uri de continut web agregate care ofera bloguri gratuite scriitorilor in schimbul impartii venitului pe reclama generat de postarile pe acel blog.

Pentru cei care au nevoie de un blog cu un trafic foarte mare si nu ii deranjeaza sa impartaseasca si cu altcineva intre 30 si 60% din venitul generat de de reclamele pe care se face click pentru web hosting si blog setup, aceasta poate fi o idee foarte buna.

Dat fiind faptul ca pentru multa lume, traficul web este o comoditate valoroasa, poate fi o foarte buna solutie pentru cei care se afla la inceput, chiar daca astfel de trafic este foarte usor de obtinut de obicei chiar si pentru cei mai noi in acest mediu. Acestea fiind spuse, cei mai multi incepatori in ale bloggingului pot avea suficienti bani fara a se ingrijora ca isi vor dedica o cantitate mare de timp pentru gasirea de surse aditionale sau cai de a genera trafic mai mult.

Multi marketeri afiliati folosesc bloggingul drept modalitate conevnabila de a promova linkurile afiliate ale produselor si ale serviciilor pe care incearca sa le vanda. Aceasta este una dintre cele mai usoare si mai directe cai de a aduce profit din blogul tau.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.