Abordarea content marketingului

, , Leave a comment

In mod normal, pun o gramada de intrebari pentru ca nu imi place sau nu ma incred in regulile rapide si grele. Nu exista formele garantate pentru succes si nici raspunduri care sa se modeleze dupa fiecare intrebare legat de content marketing.

Daca tu te bazezi si incerci di greu sa urmezi sfaturile date de toata lumea, ai putea rata oortunitati reale de care nimeni nu a apucat sa beneficieze pana acum. In loc de a face acest lucru, de a urma orbeste niste reguli, as vrea sa iti pui intrebarea daca tot ceea ce ti-a spus cineva vreodata despre felul in care poti face marketing (in special content marketing) functioneaza. Ai putea da gres undeva pe drum, insa pana si esecurile te vor invata cate ceva despre cum arata succesul de fapt.

Castig prin nerespectarea regulilor. Ajutorul din partea unei audiente extinse. Nu toata lumea cunoaste cine este Skeletor. Si putini dintre aestia il iubesc, insa Honda nu a tinut cont de preventii si l-a lasat pe acesta sa fie starul celei mai noi campanii ale sale.

In timp ce isi incearca norocul cu celelalte reclame in care apare Jem, Strawberry Shortcake, Gumby, si Stretch Armstrong, nici una dintre aceste iconuri nu sunt proiectate pentru a atrage in masa lumea. In schimb, acestia profita de afinitatile la intamplare care ii pot ajuta pe consumatori sa se simta pe deplin conectati cu brandul in sine.

Ramai axat pe mesaj. In anul 2013, Oreo a aparut in prim plan si in fata scenei si a luminilor acesteia aparand la Super Bowl cu urmatorul tweet : „Power out? No problem.” Stii e s-a intamplat. Dupa 15.000 de tweet-uri mai tarziu, Oreo a castigat internetul si marketingul in timp real a fost creat. Imagineaza-ti ce s-ar fi intamplat daca acestia ar fi ramas axati pe aceeasi reclama super dulce cu un mesaj legat de reteta prepararii biscuitilor in timpul meciurilor. Pentru inceput, nu am mai fi vorbit despre aceasta campanie aici, in prima instanta.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.