Tot ce trebuie sa stii despre continutul sponsorizat

, , Leave a comment

Multe dintre canalele traditionale pentru descoperirea de continut online sunt pe deplin intelese si ratele lor de adoptare sunt foarte ridicate. Canalele usor acceptate-de la SEO la PPC, pana la email si difuzarea social media-pot livra cel mai bun continut pentru oamenii potriviti si la timpul potrivit.

In ziua de azi, oricum, internetul traieste un potop  de continut, si multe canale pentru descoperirea de continut sunt umflate. Mai mult de 2,73 de milioane de postari pe bloguri sunt scrise si publicate in fiecare zi. Multe industrii traiesc un surplus de continut, facand din asta o si mai mare provocare pentru marketeri sa isi faca vizibil continutul.

Retelele de social media cum ar fi Facebookul si Twitterul isi ajusteaza algoritmii pentru a asigura cel putin cantitatea medie de vizibilitate organica pentru branduri, de asemenea. Media traditionala platita, cum ar fi publicitatea prin bannere, devine din ce in ce mai putin efciienta de la an la an pentru ca bannerele acestea ruleaza agresiv. Cica ai fi mult mai probabil sa supravietuiesti unei prabusiri de avion decat in urma confruntarii cu o reclama pe un banner.

Drept rezultat, noile tehnici, tactici si instrumente incep sa se reduca si sa fie folosite de marketeri de toate felurile pentru a-si maximiza vizibilitatea continurilor acestora. Exista acum un intreg ecosistem de promovare a continutului. De la marketingul influentator si pana la publicitatea obisnuita, brandurile experimenteaza noi modalitati de promovare a continutului lor.

Multe branduri sponsorizeaza articole pe bloguri sau pe alte publicatii online cu audiente largi preexistente. Brandurile isi petrec o majoritate de 6,7% din bugetele lor de marketing pentru continut pe continuturi sponsorizate. In timp ce advertorialele exista de ani buni, canelele de articole sponsorizate care sunt mai putin obisnuite sunt relativ noi pentru cei mai multi marketeri de continut.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.