Trucuri de SEO

, , Leave a comment

Scrie continut grozav. Acest truc de SEO este de fapt ceva ce oricum ar trebui sa se intample in cazul postarilor tale de pe blogurile pe care le ai. Coninutul grozav este locul din care porneste totul. Poti avea toate cuvintele cheie din lume, insa daca continutul tau nu este grozav, oamenii nu vor ramane pe site-ul tau iar motoarele de cautare nu iti vor gasi site-ul ca fiind valoros.

Scrie continut unic. Si continutul unic este de asemenea foarte important pentru eficacitatea optimizarii site-ului tau. Va trebui sa asiguri un continut care sa fie diferit ca informatii decat ceea ce se afla pe alte site-uri si pe alte pagini web. Trebuie sa adaugi de asemenea si continut nou tot timpul.

Site-urile care actualizeaza continuturile tot timpul sunt vazute drept mult mai de incredere decat alte site-uri. Asta te va ajuta de asemenea sa iti cresti cantitatea de continut relevant pe site-ul tau, ceea ce te poate ajuta de asemenea cu imbunatatirea locurilor pe care esti clasat de Google.

Creaza o fraza grozava din cuvinte cheie. Primul lucru pe care ar trebui sa il faci atunci cand faci o optimizare SEO pe site-ul tau este de  gasi o fraza grozava din cuvinte cheie pentru respectiva pagina. Nu ar trebui sa iti optimizezi intregul site doar la o fraza din cuvinte cheie-mai bine ar trebui sa te axezi pe paginile de scris pentru cuvintele cheie si fraze.

Alege o fraza care este mai populara, insa nu foarte populara. Atunci cand te decizi sa iti alegi o fraza cheie, iti vei dori sa gasesti una care este populara, insa nu extrem de populara. Acest lucru poate parea contra-intuitiv, insa realitatea este ca pana si cuvintele cheie extrem de populare sunt foarte dezirabile si foarte competitive. Este mai bine sa optimizezi acele cuvinte cheie pe care le poti clasa undeva mai sus.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.