Web designul mobile friendly

, , Leave a comment

Potrivit unui studiu, aproape doua treimi dintre proprietarii adulti de telefoane mobile isi folosesc dispozitivele pentru a naviga online si pentru o treime dintre acestia aceasta este calea cea mai ok de a naviga pe Internet. Cu atat de multi useri care prefera mobilul, a intelege web designul mobile friendly este un punct critic pentru programatorii web si pentru proprietarii de afaceri la fel de bine.

Elementele website-urilor eficiente pe mobil

Simplu spus, pentru a fi mobile friendly, website-urile trebuie sa fie rapide, simple si foarte prietenoase cu degetele omului. Userii care acceseaza site-ul tau de pe un telefon sau de pe tableta nu vor astepta prea mult pana la incarcarea imaginilor care se incarca greu si nici nu vor ramane acolo daca nu pot accesa cu usurinta ceea ce isi doresc cu ajutorul degetelor si cu ajutorul degetului mare. Pentru ati pastra userii pe site-ul tau de pe mobil, cateva atribute trebuie sa fie incorporate in designul acestora.

Design simplificat

Nu este realistic sa crezi ca poti transforma totul de pe site-ul tau web de pe pc-care este vazut pe un monitor foarte mare-pe site-ul tau de pe mobil. De vreme ce un dispozitiv mobil are doar o fratiune din spatiul de pe ecranul unui monitor de pc. trebuie sa planuiesti totul cat mai potrivit. Imobiliarele sunt, de exemplu, la mare cautare, asadar asigura-te ca fiecare cuvant va fi vizualizat asa cum se cuvine.

Posteaza toate produsele pe care le detii

Acest lucru poate parea contradictoriu la ceea ce am precizat mai devreme, insa nu este. Daca nu toate produsele tale vor fi disponibile pe site-ul de pe mobil, vreun user va putea crede ca nu vrei sa ii oferi toate produsele de care are nevoie. Pastreaza toate produsele, doar simplifica continutul prin scrierea de descrieri concise si reducerea numarului de imagini.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.