Creaza-ti propriul site de socializare

, , Leave a comment

Popularitatea social media si a site-urilor de socializare continua sa creasca. Se raporteaza faptul ca 90% din userii online, cu varste intre 18-29 de ani, folosesc unul sau mai multe site-uri de socializare. Cu o asemenea mare baza de locuri si de site-uri din care poti alege, multe afaceri si persoane fizice vad un beneficiu din crearea propriei retele de socializare in mediul online.

Inainte de a pune in aplicare crearea unei retele sociale

Doua motive convingatoare de ce o afacere ar vrea sa isi creeze propria retea de socializare-opus a fi doar un simplu membru al unuia dintre site-urile exisetnte, cum ar fi si Facebook-este cantitatea de control pe care o afacere o are asupra continutului si abilitatea de a creste un site nisa.

Definirea scopului suprem al site-ului tau

Inainte de crearea unui site de socializare, scrie un paragraf concis despre ceea ce va indeplini in randul oamenilor tai site-ul social pe care il vei crea. Prin crearea unei strategii a ceea ce va avea de gand sa faca site-ul tau, vei simplifica cel de-al doilea pas, decizand ce trasaturi de retea sociala va include.

Trasaturi

Pentru a indeplini scopul suprem al site-ului tau, de ce fel de instrumente ai nevoie? Este important chat-ingul video?Sau este mai important sa permiti userilor sa posteze intrari pe blog? Sa nu crezi ca lansarea site-ului tau cu toate trasaturile disponibile va simplifica procesul. Daca vei urma aceasta abordare, site-ul ar putea deveni o adevarata harababura care va frustra userii mai tare. In schimb, axeaza-te pe o mana de cateva trasaturi si ofera userilor o experienta pozitiva.

Gazduire

Daca detii un website, serviciul tau actual de gazduire va fi capabil sa se descurce cu site-ul tau de socializare. Oricum, inainte de cumpararea unui pachet anue sau inainte de descarcarea gratis a unui software de retea sociala, asigura-te ca furnizorul tau de gazduire online se poate descurca cu cerintele tehnice-in special cu stocarea si cu latimea de banda-a platformei tale selectate.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.