Metode de optimizare a site-ului personal

, , Leave a comment

Bloggingul ofera diverse beneficii in cadrul content marketingului. Blogurile pot sa alimenteze direct un site web; daca este actualizat in mod suficient de frecvent, ajuta ca motoarele de cautare sa recunoasca site-ul web care a fost actualizat in mod curent, ceea ce ajuta si la imbunatatirea clasamentului SEO din cadrul cautarilor pe motoarele cum ar fi Google sau Yahoo.

Blogurile ofera o platforma mult mai personala de sharuit ganduri, idei si sentimente cu publicul larg. Acestea pot asociate cu retelele de blogur pentru a se crea trafic si pentru a se construi un sentiment de comunitate printre cititori si vizualizatori. Atat content marketingul, cat si bloggingul ofera mai multe beneficii in stimularea optimizarii site-ului tau personal. Daca nu iti place sa scrii sau nu prea ai mult talent pentru asa ceva, poti angaja pe loc pe cineva care sa faca asta pentru tine: blogger, content writer, etc.

Retelele sociale cum ar fi Facebook, Twitter, LinkedIn, Plurk si multe altele ofera o oportunitate foarte buna de a atinge mai multi potentiali consumatori. Secretul folosirii retelelor sociale pentru scopuri promotionale este de a tine mereu minte ca oamenii se alatura la asemenea site-uri in mod principal pentru a socializa unii cu ceilalti. Acestia isi doresc sa se conecteze cu tine ca persoana sau sa afle mai multe despre un brand anume; este ineficient sa sari din prima cu vanzarile si ofertele de vanzare.

In schimb, cultiva retele si comunitati, prietenii si interese comune pe site-urile retelelor sociale. Construieste un repertoriu al industriei sau  al produselor tale facand postari spciale care sunt mai degraba de ajutor decat greu de inghitit de catre publicul tau. Cu timpul vei dezvolta un raport suficient de bun cu baza ta de fani si acestia nu se vor mai supara si nu li se va mai parea jignitor in cazul vanzarilor si ofertelor de vanzare pe care le vei face mai apoi in legatura cu noile produse si servicii pe care le pui la dispozitie.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.