Imbunatatirea Web Page Ranking

, , Leave a comment

Esti interesat si curios in legatura cu modul in care ai putea imbunatati web page rankingul? Lupta pentru pozitionarea in motoarele de cautare este una continua si proprietarii de site-uri sunt intelepti atunci cand sunt atenti si implicati in eforturile lor de a continua imbunatatirea pozitionarii in motoarele de cautare prin optimizarea site-urilor acestora.

Ce este SEO?

SEO implica a face anumiti pasi pentru a ajuta un site web sa indexeze mai mult in cadrul motoarelor de cautare in scopul cresterii traficului organic de pe respectivul site. Traficul organic reprezinta vizitatorii site-ului web care sunt cei ce isi fac loc si gasesc un anumit site drept rezultat al cautarilor din motoarele de cautare mai degraba pentru ca dau click pe o anumita reclama.

Fiecare motor de cautare foloseste un algoritm diferit pentru a determina pzitionarea in motoarele de cautare. Unul dintre primii pasi in a-ti dea seama cum sa imbunatatesti  pozitionarea in motoarele de cautare este de a dezvolta o intelegere a felului in care functioneaza algoritmii si folosirea acelor cunostinte pentru a dezvolta si a-ti face reclama pentru site-ul tau.

Idei pentru imbunatatirea web page ranking

Unul dintre factorii pe care ii ia in considerare motoarele de cautare atunci cand indexeaza site-urile web este numarul de backlinkuri care dau catre un anumit site. Un backlink este pur si simplu un link ce da spre site-ul tau de la un alt site web. Atuci cand vrei sa-ti imbunatatesti pozitionarea site-ului, ar trebui sa iti petreci timp construind backlinkuri catre acesta.

Exista doua tipuri de backlinkuri: reciproce si unidirectionale. Atunci cand site-ul tau web da catre un site care de asemenea da spre site-ul tau, linkul acela este reciproc. Atunci cand un site web are linkuri catre site-ul tau, insa al tau site nu include de asemenea un link catre acel site, linkul nu este reciproc si este unidirectional. Ambele tipuri de linkuri pot fi benefice, insa motoarele de cautare tind sa faca favoruri mai multe in cazul linkurilor uni-directionale.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.