Reputatia din mediul online

, , Leave a comment

A stabili niste setari de privacy mai altfel pe propriile tale profile sociale, nu inseamna neaparat ca ai limita potentialul ca informatiile tale personale sa fie impartasite in cadrul unui grup mai retrans de prieteni. Multi oameni inca nu inteleg conceptul de a lasaamprente digitale  in mediul web, si pana la sfarsitul zilei, ceea ce spui si faci pe Internet  este incredibil de usor de reperat, chiar si cu setari mai dure de privacy stabilite.

Verifica TrustedID Facebook Privacy Monitor care continua sa isi verifice profilul de Facebook si setarile de intimitate pentru a monitoriza daca informatiile tale personale expuse in acest mediu sunt in risc. Este important de asemenea sa realizezi faptul ca informatiile pe care le impartasesti nu sunt singurul continut care poate avea un impact asupra reputatiei tale din mediul online.

Daca si alti oameni posteaza informatii despre tine in mediul online-fie prin intermediul retelelor de socializare sau in cadrul altor site-uri-sta se poate vedea cu siguranta in rezultatele cautarilor atunci cand oricine iti cauta numele acolo. Este critic si un fapt major sa fii constient de ceea ce este posibil sa fie publicat in mediul online pentru tine.

Esti sfatuit sa iti cauti numele in mod constant pe Google sau Bing si sa vezi ce este acolo despre tine si sa nu uiti sa cauti si imaginile de pe Google de asemenea, cele care apar atunci cand iti introduci numele. Facand asta, te vei ajuta singur sa fii alert in ceea ce priveste ceea ce pot vedea altii despre tine.

Este de asemenea de stiut  sa setezi Google Alerts in mod specific pe numele tau astfel incat sa ai oportunitatea  de a fi notificat prin email atunci cand se posteaza informatii despre tine si este posibil sa aiba un impact asupra eputatiei tale din mediul online. Seteaza alerte cu numele tau, porecla ta si folosind alte fraze care te=ar putea duce catre informatiile postate.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.