Aptitudini de web design

, , Leave a comment

Web Designul este un drum in cariera unde atat persoanele artistice, cat si cele analitice, isi pot gasi de munca destul de simplu. Acest lucru se intampla datorita faptului ca sarcinile unui web designer si a unui web developer se suprapun de cele mai multe ori-creand roluri hibride care au legaturi cu ambele discipline. Oricine este interesat de web design ar trebui sa se astepte sa isi foloseasca abilitatile sale generale, vizuale, dar si tehnice.

Aptitudini generale

In timp ce aptitudinile generale pot sa nu fie specifice legat de dezvoltarea unui site web sau a programarii limbilor straine, acestea sunt esentiale pentru a-ti duce la capat munca. A proiecta un site web, chiar si unul foarte mic poate acoperi foarte simplu sute de elemente-pagini de continut, imagini, filmulete si alte componente. Pentru a lansa cu succes un site anume, un designer trebuie sa aiba aptitudini atat in administrarea timpului, cat si a proiectelor. Aceste aptitudini ajuta la mentinerea in forma a proiectelor si asigura faptul ca site-urile lansate sunt eficiente.

SEO

Cu toate ca dezbaterile legate de cum sa ai de-a face cu optimizarea motoarelor de cautare (SEO)  continua, un web designer de calitate cunoaste cum sa faca un website sa se clasifice mai sus in clasamentele motoarelor de cautare. Pentru a duce la capat acest lucru, un designer trebuie sa inteleaga  ceea ce vede anume un motot de cautare atunci cand descopera un anumit site. Designerii trebuie sa fie foarte priceputi in a folosi Google Analytics si alte instrumente importante de SEO.

Aptitudini vizuale

Un web designer trebuie sa aiba o foarte buna intelegere a cum sa faca cat mai bine ca un site sa devina atractiv. In timp ce o diploma in web design nu este neaparat necesara, o cunoastere si o experienta de munca cu sabloanele, elementele de design si programele multimedia, este.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.