Unelte online pentru email marketing

, , Leave a comment

Potrivit companiei de cercetari Radicati Group, 100,5 miliarde de emailuri de afaceri  au fost trimise in fiecare zi in anul 2013 si acest numar se asteapata sa cresca la 132 de miliarde  pana sa ajungem in anul 2017. Cu atat de multe emailuri trimise in fiecare zi, a gasi modalitati de a te evidentia de competitie si chiar de multime poate fi o adevarata provocare. Din fericire, exista cateva unelte online care te pot ajuta sa faci acest lucru foarte simplu.

Ti-ai petrecut vreodata mai multe ore autand cuvinte cheie si numarand caracterele doar pentru a te asigura ca fraza din cadrul subiectului din email este adecvata si centrata pe ceea ce vrei sa comunici tu? Chiar si petrecandu-ti atata timp facand acest lucru si tot nu  vei gasi un subiect perfect pentru emailul tau. Ce faci acum?

Tester pentru campul „Subiect” din mail

Introdu software-ul pentru verificarea liniei de subiect din email. Aceasta unelata te poate ajuta sa elimini nevoia testariii A/B si enervanta sarcina de cautare de cuvinte cheie. Este bazata pe alte companii de email de succes si pe algoritmi avansati care lucreaza cu totii impreuna pentru a face o sugestie in cea mai buna modalitate de a schimba campul pentru subectul emailului si pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile.

Impact mare

Asa cum evidentiaza Mark Brownlow despre SmartInsights  cum ca campul de subiect are un impact asupra felului in care oamenii dau click pe email, acesta se deschide si masoara si alte trasaturi de succes, cum ar fi vanzarile, asa si este.

Cu toate ca exista un numar mare de unelte de verificare a campului „Subiect” din emailuri care fie sunt platite, fie gratis, software-ul Subject Line Gold de la Touchstone are un avantaj in plus pe piata. Acesta iti memoreaza lcampurile cu subiectul si preferintele audientelor tale intre timp si lucreaza nu numai pentru a evidentia subiectul tau in general, insa de asemenea se asigura ca acestea sunt perfect specifice pentru audienta ta.