Infografice

, , 1 Comment

In timp ce un infografic cu link este sharuit prin social media, te poti bucura de asemenea si de o crestere a traficului in cadrul site-ului tau. Pe scurt, acest lucru este legat de oamenii care ajung sa iti vada infograficul sau sa urmareasca orice material ai avea de urmat, insa pe termen lung, acele linkuri continua sa genereze trafic foarte bine pe viitor.

Intr-adevar, potrivit cu UnBounce.com, volumul de cautare a inograficelor  de pe Google a crescut cu peste 800% intre anii 2010 si 2012 si persoanele care folosesc infografice au ajuns sa aiba un trafic crescut cu 12% mai mult deccat cei care nu se folosesc de infografice.

De vreme ce infograficele duc singure la a fi sharuite pe tot intinsul Internetului si au potentialul crescut de a deveni virale, acestea prezinta de asemenea un numar de beneficii in privinta optimizarii motoarelor de cautare (SEO). Codul atasat pentru un infografic poate contine backlinkuri de valoare pentru un website, ceea ce va imbunatati importanta perceputa a unui website in ochii motoarelor de cautare. Acest lucru poate duce intr-un trafic crescut.

Website-urile au foarte mult de castigat din infografice. Acestea pot ajuta la dezvoltarea unei credibilitati mai mari, imbunatatirea performantei din social media si in cele din urma , pot duce la cresterea traficul website-urilor de asemenea. Cu multele unelte care exista la indemana noastra pentru  a se crea infografice disponibile, este mult mai usor decat niciodata sa vizualizezi datele si informatiile intr-un mod cat mai implicativ.

Un website detine un brand, la fel de bine cum si orice companie este considerata un brand. Infograficele pot fi folosite pentru reinprospatarea unui brand prin folosirea elementelor cheie ce descriu si reprezinta acel brand. Schemele de culoare si logo-urile sunt foarte importante in acest sens. Infograficele vor contine de obicei numele companiei si logo-ul, dar si imagini si cheme de culoare care sa duca cu gandul la acel brand.

 

One Response

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.