Google Hangout

, , Leave a comment

Exista o gramada de standarde competitionale si protocoale atunci cand vine vorba despre mesageria instant de pe Internet, insa una dintre cele mai convenabile mijloace de chat  si foarte cuprinzatoare de asemenea este Google Hangouts.

Odata cunoscuta in mod colocvial drept Google Chat sau GChat si dezvoltandu-se din ceea ce era numit odata Google Talk, platforma  s-a raspandit in mod maret si noi trasaturi  sunt adaugate mereu si mereu. Google a lucrat din greu sa imbunatateasca usurinta de a aceesa Hangouts, ajutand la crearea unui sistem online de mesagerie  mult mai accesibil pentru toti userii indiferent de nivelul de aptitudini sau de familiaritate.

La fel ca si in cazul multor servicii oferite de Google, contul tau de Google Hangouts este in mod efectiv legat de  un cont de Google central. Vei folosi acelasi login si parola pe care le folosesti  si in cadrul altor servicii Google, cum ar fi Google Calendar pentru intalniri, YouTube pentru filmulete si Google+  oentru retelele sociale. Atunci cand te vei loga intr-unul dintre oricare dintre serviciile Google asociate. te vei loga de asemenea si in cadrul sistemului Google Hangouts.

In timp ce exista o extensie pentru browserul Google Chrome care functioneaza ca o aplicatie pentru desktop pentru Google Hangouts, acest lucru nu este neaparat necesar. Interfata Hangouts este cuprinzatoare  de-a lungul mai multor site-uri Google, cel mai notabil dintre acestea fiind probabil Gmail. Pentru a  porni o sesiune de chat Google Hangout  prin intermediul Gmail, urmeaza acesti pasi:

  1. Logheaza-te  in contul tau de Google pe gmail.com
  2. Interfata Hangouts va aparea in mod automat in bara laterala a ecranului principal de Gmail cu o lista de prieteni si de contacte.
  3. Daca nu apar contactele  in acea lista, poti folosi casuta de search  de sub numele tau  din interfata Hangouts pentru a gasi pe acel prieten de care ai nevoie.
  4. Da click pe numele oricarui contact pentru a incepe conversatia.
  5. In mod alternativ, atunci cand cauti un nume de contact, va aparea o casuta de mesaje unde poti gasi de asemenea si un buton pentru a initia un Hangout.
 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.