Motive contra Blogger

, , Leave a comment

Esti nou in domeniul bloggingului pentru bani? Blogger de la Google pare sa fie o idee grozava  din exterior pentru ca este gratis! Intra in mai amanuntul tainelor HTML si vei fi suprins sa gasesti un motor foarte mic care sa te transporte  catre visurile tale marete legate de veniturile incasate din reclame. Cu toate ca Blogger se integreaza foarte usor cu programele de reclame ale Google si Amazon, problemele reale din dezvoltarea unui blog pe un cont de Blogger pentru bani vin cu anumite restrictii.

Este desemnat sa fie prea simplu

Prima problema cu Blogger este ca acest site este desemnat sa fie prea simplu, si nu sa te invete mecanica bloggingului. Doar trage si insereaza elementele de care ai nevoie intr-un ecran schematic. O optiune de un singur click iti permite sa cumperi propriul nume de domeniu si toate setarile tehnice DNS in mod automat.

De ce este asta o problema? Daca si cand deczi sa iti muti blogul pe un site de hosting  pentru alte beneficii, pentru o adresa IP dorita sau pentru mai mult spatiu de stocare, nu inveti bazele  designului de bloguri si mentenanta este infirma.

Google incearca sa integreze Blogger si numele domeniilor partenerilor sai  in masiva lista a Aplicatiilor Google. Rezultatul consta in prea multe optiuni pentru cineva nou in ale bloggingului si multe dintre acestea nu sunt aplicabile.

Paginile de sprijin  sunt si ele prea tehnice, concentrandu-se mai mult pe definitiile tehnice si mai putin pe instructiunile pas cu pas. Blogger merge de la a tine de mana un nou autor in timp ce cumpara un domeniu personalizat cu un atac violent de optiuni si setari pentru adminstrarea sau incurcarea serioasa a unui nou blog pe loc. Optiunile de teme pentru Blogger sunt cel mai bine adaptate pentru sabloanele standard de blog.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.