Intalniri virtuale

, , Leave a comment

intalniri virtuale
intalniri virtuale

Tine o sedinta sau o intalnire de afaceri cu un client sau cu niste colegi de munca care sunt imprastiati in toata lumea prin gazduirea de intalniri virtuale. O intalnire virtuala permite tuturor  sa se conecteze live in mediul online si sa conduca o afacere pe care altfel, in mod normal, s-ar tine fata in fata. Gazduirea unor intalniri virtuale ia o anumita durata de timp pentru pregatiri pe partea de hosting.

Identificarea nevoilor

Inainte de lansarea in modul de executie, da-ti seam de nevoile pe care le ai si care privesc intalnirea. O lista de nevoi va fi foarte la indemana  atunci cand te vei decide ce fel de platforma sa folosesti pentru a lansa discutiile si a porni intalnirea.

Decide-te daca vrei sa ai parte de o optiune video sau pur si simplu o optiune audio. Este posibil sa nu ai nevoie deloc de opiuni audio, ci pur si simplu sa ai doar acces la accesarea informatiilor din punct de vedere vizual in cadrul intalnirii.

Alege o platforma

Poti ingusta lista de optiuni diponibile pentru hostingul intalnirii prin folosirea unei liste de nevoi pe care o vei crea in prealabil. Numeroase platforme de gazduire de intalniri exista in mediul online, atat gratis, cat si ce trebuie platite.

Alege platforma care intalneste majoritatea nevoilor tale. Te-ai putea ajuta de exemplu de platforma WebEx. Aceasta platforma asigura un loc in care cei care isi doresc sa participe la intalniri se pot aduna impreuna prin diferite forme de interactiune.

Platforma WebEx tinde sa functioneze mai bine pentru intalnirile care ofera prezentari vizuale, documente, fisiere si fise care trebuie sa fie transmise la fiecare participant.

WebEx lucreaza pe o platforma cloud unde toate aceste documente sunt accesibile  de catre cei ce participa la intalnirea de afaceri. In plusa fata de sharuirea de documente, platforma ofera o componenta audio astfel incat gazda sa poata vorbi si sa fie auzita, dar si sa coordoneze participantii in decursul intalnirii.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.