Lucruri practic inutile in ziua de azi

, , Leave a comment

lucruri inutile
lucruri inutile

Cat de mult va trece pana cand cablurile, ceasurile si pixurile sa fie doar niste lucruri pe care le vom descrie ca pe ceva de domeniul trecutului? Timpurile se schimba rapid si lucrurile esentiale de ieri vor deveni de indata gunoaiele zilei de maine. Uite niste lucruri care sunt practic inutile in ziua de azi, insa care au avut momentele lor de glorie.

Adresa de Hotmail

Poate ca inca iti mai mentii adresa de email de pe Hotmail.com din cauze sentimentale sau pentru ca vechii tai clienti inca se folosesc de asa ceva. Oricare ar fi motivele tale, este timpul sa faci marea schimbare.

Hotmail.com a devenit unul dintre marile domenii ale spammurilor, ale marketerilor prin email si ale bunicilor care stau pe Internet. Folosind o adresa de email de la Hotmail.com doar pentru scopuri de afaceri este ca si cum ai sosi la o intalnire cu o caleasca trasa de cai. Nu este ceva urat, este chiar dragut, insa este cam invechit. Deci?

Blackberry

A fost amuzant atata timp cat a rezistat pe piata si poate inca mai rezista pentru unii, insa aventura umii afacerilor cu compania Blackberry este pe sfarsite de acum. Touchscreenul a inlocuit de mult si a batut ca tehnologie tastatura QWERTY a telefoanelor Blackberry in lupta pentru castigarea inimilor si mintilor corporate.

Putini se asteptau ca firma fondatoare Research in Motion sa reziste pana la sfarsitul anului 2012. Daca inca iubesti compania RIM si telefoanele sale, fie iti vei face stocuri atata timp cat mai poti, fie iti vei cumpara un iPhone inainte de a fi prea tarziu.

Hard drive-ul extern

Hard drive-urile externe cresc si de dezvolta din micile drive-uri de tip zip si se transforma in casete enorme cu gigabiti de stocare. Apoi cineva a inventat stocarea in cloud, adica in masa. In cativa ani doar, hard drive-ul a ajuns dintr-un item esential intr-o cheltuiala enorma inutila. Cei mai multi oameni iubesc faptul ca le vad ca nu mai sunt la moda.

Sursa: Amerikanki

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.