Schimbari la Facebook

, , Leave a comment

Facebook
Facebook

Facebook a anuntat o serie de noi trasaturi si actualizari  in cadrul Conferintei Dezvoltatorilor F8 din San Francissco miercurea trecuta, si in timp ce noutatile sunt mai mult indreptate catre dezvoltatori si proiectanti de aplicatii, asta ar pueta sa insemne de fapt niste schimbari mari in cadrul Facebook.

Conferinta si actualizari la Facebook

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a venit si a vorbit  in cadrul conferintei de doua zile  despre o actualizare majora legate de Facebook Messenger, unealta de chatting a retelei sociale. Userii vor putea fi capabili sa-si trimita poze, animatii vdieo, muzica, dar si sa integreze aplicatii cum ar fi ESPN si Weather Channel.

Alte imbunatatiri au fost facute si in cadrul video player-ului de la Facebook si in cadrul platformei sale analitice de aplicatii. Reteau sociala a anuntat ca se alatura de asemenea si trendului Internet of Things de asemenea. Uite ce ar trebui sa stii legat de schimbarile retelei sociale.

Facebook Messenger drept hub

Poate cea mai mare actualizare descoperita in timpul discursului lui Zuckerberg este faptul ca Facebook Messenger devine un hub masiv de comunicare, in cadrul caruia userii vor fi capabili sa faca mult mai mult  decat sa chatuiasca cu altii prin intermediul acestui serviciu. Dezvoltatorii pot acum adauga butonul de Messenger la aplicatii terta parte.

In viitor, de exemplu, un dezvoltator r putea fi capabil sa adauge butonul de Messenger in cadrul unei aplicatii de tip serviciu pentru achizitionarea de bilete la film, asadar dupa ce un client face o cumparare, acesta ar putea sa stocheze aceste detalii despre filme cu un prieten pe Facebook.

Multi dintre partenerii mai timpurii  care au lucrat cu Facebook Messenger sunt axati mai mult pe poze si distractie. Unele aplicatii au fost dezvoltate special pentru aceasta platforma, in timp ce altii construiesc Messenger drept o trasatura adaugata.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.