Cum functioneaza SEO

, , Leave a comment

SEO

Expertii in SEO iti pot spune  care sunt pasii pe are trebuie sa ii efectuezi tocmai pentru a fi unul dintre site-urile de top intr-un SERP. Intr-un exemplu, am asigurat deja cea mai importanta componenta a SEO: continutul excelent. Fara un continut excelent, sfaturile SEO si trucurile SEO iti pot asigura o crestere temporara a site-ului tau in cele mai bune clasamente in cadrul motoarelor de cautare.

Intr-o lume ideala World Wibe Web, site-ul tau ar trebui sa apara in topul fiecaror cautari legate de cuvantul cheie introdus pe Google, bazat numai pe ideea de continut. In timp ce este posibil  ca site-ul tau sa apara pe primul loc al SERP de la sine, ar pueta sa-ti ia luni sau mult mai mult ca sa se produca acest lucru. Chiar si mai rau de atat, nu ti se garanteaza faptul ca site-ul tau de va ajunge atat de ssus intr-un timp stabilit dinainte.

Pentru unii experti in SEO, traficul de pe site nu este o atat de mare problema-site-urile lor pot sa fie niste proiecte personale. Insa pentru oricine foloseste webul ca modalitate de a face bani, este important si acest lucru. Fie ca expertul SEO face bani prin vanzarea de produse pe site-ul sau sau prin gazduirea unor reclame pe web, mai multi vizitatori inseamna mai multi bani, de asemenea.

De aceea, unele companii extinse sunt dispuse sa cheltuie bani pe serviciile oferite de consultantii SEO-acesta ar putea sa fie o investitie care se merita daca site-ul companiei este clasat mult mai sus decat al competitorului. Tehnicile SEO se bazeaza pe felul in care functioneaza motoarele de cautare. Unele sunt niste metode legitime care sunt si niste modalitati grozave de a implica exploatarea unui motor de cautare astfel incat sa ofere paginii un clasament superior.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.