Trucuri de cautare pe Internet

, , Leave a comment

cautare InternetEsti un cautator pe Google eficient sau reusesti sa intri mereu pe o gramada de pagini web ca sa gasesti ceea ce iti doresti? Relaxeaza-te si lasa-ne sa te ghidam intru o cautare mai buna pe Internet si descoperirea de rezultate eficiente de fiecare data. Actualizarea Panda de la Google a facut din cautarea pe Internet o sarcina mult mai simpla  prin eliminarea de gunoaie si pamuri, insa exista o gramada de lucruri pe care le poti face ca sa gasesti ceea ce cauti mult mai repede.

O cautare mult mai eficienta nu numai ca te va salva de la slalomul printre sute de pagini de rezultate, dar de asemenea te va ajuta si sa gasesti rezultatele pe care le cauti de fiecare data cu precizia unui ceas elvetian. Daca nu estin in cautarea unei teze, este mai bine pentru tine sa stii ca informatiile de care ai nevoie, sunt la degetul tau mic.

Specificitate

A fi specific pe termenii cheie de cautare este trucul numarul unu in decsoperirea celor mai bune informatii intr-un timp foarte scurt. De exemplu, daca esti in cautare de ceea ce ar putea sa miroasa ciudat in masina ta, nu cauta pe Google „miros ciudat in masina”. Acest lucru v returna in sute de pagini de rezultate despre diferite tipuri de mirosuri si despre tipuri diferite de masini. In schimb, ai putea sa specifici modelul de masina si sa descrii mirosul „miros de plastic ars in Toyota Prius”.

Acest lucru te va duce instant pe forumurile despre Toyota Prius de unde vei putea sa descoperi sau sa intrebi despre acest miros ciudat din masina ta. Cautarea generalista, pe de alta parte, iti va descoperi forumuri care iti vor spune ca acest miros este rezultatul unui animal mort si vei fi complet dezorientat despre originea mirosului din masina ta. Si probabil nici nu iti vei da seama ca de fapt problema erau cauciucurile arse.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.