Cum iti faci cunoscut site-ul web

, , Leave a comment

promovare siteUn site web sau un blog poate ajunge foarte cunoscut in mediul online cu ajutorul a catorva trucuri de continut, de scriere, de SEO sau de incadrare pe motoarele de cautare.

Daca acest site se va clasa mai sus pe paginile de cautare, va fi mai simplu ca oamenii sa il gaseasca şi sa ai parte de vizite şi vizualizari. Aceasta este o strategie de advertising aproape fara nici o investiţie. Tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la aceasta realizare este o cercetare potrivita şi o dezvoltare foarte buna de conţinut pe site-ul sau blogul in sine. In acest fel, chiar daca cineva va ajunge pe o alta pagina, exista o posibilitate mare ca acea persoana sa iţi viziteze şi tie blogul.

Google AdSense este o modalitate grozava de a conecta tot restul web-ului pe site-ul sau blogul tau. Acest serviciu iti ofera reclame de tip banner online cu site-uri inrudite pe propriile tale pagini web. Un cititor care va ajunge pe site-ul tau va obtine toate informatiile pe care i le poti asigura si inca mai mult de atat, din reclamele de acolo. Binenteles ca acest lucru va crea un renume bun al blogului tau. Mai mult de atat, vei fi platit pentru numarul de reclame pe care le vei permite pe paginile tale web. Aceasta este o situatie de tip win-win in care toata lumea are de castigat, atat tu, cat şi cel din publicitate.

Email-ul este o alta metoda neglijata şi totusi eficienta pentru a-ti promova site-ul web şi pentru marketingul online al afacerilor mici. In fiecare mail pe care il vei trimite cuiva, asigura-te ca vei adauga URL-ul site-ului tau la semnatura. In acest fel, oamenii il vor vedea de fiecare data cand vor primi un e-mail de la tine. Acest lucru poate atrage mai mult trafic de asemenea.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.