Diferite tipuri de site-uri web

, , Leave a comment

site webExista numeroase site-uri bazate pe scopul pentru care servesc fiecare in parte. In ziua de azi, cand avem estimat ca exista in jur de 110 miliarde de site-uri web pe tot internetul, devine putin mai greu de clasificat fiecare tip de site in parte. World wide web a evoluat atat de mult in ultimii ani, incat este in mod continuu inundat de crearea a inca milioane de site-uri in mod zilnic.

Site-uri pentru toate nevoile

Daca iti doresti orice fel de informatie, t9t ceea ce trebuie sa faci este sa dai un search pe Google pur si simplu iar in microsedunde iti vor aparea mii de rezultate de care sa te folosesti cum ai nevoie. Exista o varietate de site-uri web care sa fie acolo pentru nevoile tale de informare, printre care se numara si site-uri comerciale, de informare, de noutati, de sanatate, despre tehnologie si asa mai departe.

Exista si unele site-uri care se refera mai mult la a te distra si a-ti ocupa timpul cu altceva fata de ceea ce faci de obicei. A face bani din acest aspect tehnologic este o afacere in toata regula iar site-urile de marketing de pe internet sunt specializate in acest tip de agenda.

Site-uri corporative

Acestea sunt de asemenea cunoscute ca si site-uri de business, care asigura informatii catre utilizatorii lor despre compania in cauza si ofera de asemenea la indemana acestora si numere de contact, adrese fizice, de email si alte informatii de contact.

Aceste lucruri dunt foarte utile pentru companiile care planuiesc sa se foloseasca de site-urile lor de prezentare drept unealta de marketing. Consultatia in navigare si excelenta in echipa sunt cateva exemple ale acestui tip de site-uri.

Site-uri personale

Acestea sunt detinute de catre persoanele fizice in parte, si dispun de profilelel personale ale celor in cauza, dar si de lucrurile de care sunt interesati acestia, pasiunile si ceea ce fac acestia in viata.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.