Elemente majore ale unui website grozav

, , Leave a comment

site webExista cativa factori care merg foarte bine pusi cap la cap pentru crearea unui website de calitate. In afara de utilitatea acestuia in ceea ce priveste domeniul si informatiile care se regasesc pe acesta, infatisarea si intefata prietenoasa de utilizator, instrumentele de cautare si continutul sunt niste elemente la fel de importante care ajuta la popularitatea unui website in domeniul online.

Continut

Cel mai important element al oricarui website este un continut cat se poate de bun. Continutul tau ar trebui sa fie motivul pentru care utilizatorii iti intra pe site. Daca acesta este rau scris sau superficial, poti sa fii sigur ca acestia vor pleca pe cat de repede vor putea si ca nu se vor mai intoarce niciodata.

Continutul pentru website-ul tau ar trebui sa fie bine incadrat si informatiile ar trebui sa fie cat mai de ajutor. Informatiile trebuie sa faca referire la compania ta, la produsele si serviciile tale, etc..Informatia pe care un detinator de site nu ar trebui sa o uite este cea referitoare la pagina “Despre”, la fel de bine ca si cea referitoare la datele de contact ale companiei.

Cel mai important aspect pe care trebuie sa il tii minte aici este de a asigura informatii care vor fi indeajuns de utile pentru un utilizator. De asemenea, asigura-te ca textul de pe site este actualizat  si nu contine nici o greseala gramaticala sau de punctuatie, pentru ca acest text este reflectia directa a imaginei companiei in cauza.

Schema continutului

O mare greseala este de a amplasa textul peste fundal, pentru ca face din citirea acestuia un proces mult prea dificil de efectuat. Culorile inchise de fundal nu fac de asemenea citirea prea usoara. Studiile au demonstrat faptul ca textul pe un fundal negru sau pe un fundal alb este cea mai buna combinatie pentru citire si reamintire a ceea ce scria acolo.

 

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.