Bing

, , Leave a comment

BingBing a fost in general destul de grozav pentru agentii SEO si pentru programatori si nimic nu este mai evident decat lucrul cu Bing Webmaster Tools. In mai multe moduri, Bing Webmaster Tools este mult mai avansat si satisface mai mult profesionistii de SEO decat alte parti ce tin de Google, Google Search Console. Pentru asta, merita numai aplauze. Adica, am mai fi avut Google Disavow Links Tool daca Bing nu ar fi lansat asa ceva pentru prima data? Poate ca da, insa in continuare voi lauda Bing pentru serviciile bune care sunt oferite catre SEO.

Bing Webmaster Tools are multe de oferit si vreau sa va spun despre trasaturile sale grozave. Aceasta informatie provine atat din documentatia despre Bing, cat si din experienta personala.

Adaugarea si verificarea unui site web

Adaugarea unui site in Bing Webmaster Tools este destul de simplu. Dupa ce te loghezi, introduci URL-ul paginii de acasa a site-ului tau si apoi dai click pe butonul „Add” sau „Adauga”. De acolo, vei fi directionat catre un ecran in care oti introduce informatii de baza si un URL al sitemap-ului.

Inainte de a te apuca de mentinerea site-ului si de a vedea informatiile, site-ul web trebuie sa fie verificat. Dupa adaugarea unui site, va aparea optiunea „Verify Now”, oferindu-ti trei posibilitati pentru verificare. Prima optiune implica Verificarea de Fisiere XML, unde fisierul “BingSiteAuth.xml” va trebui sa fie descarcat si amplasat in directorul de baza al site-ului.

Cea de-a doua optiune iti permite sa faci o verificare de tip meta tag prin inserarea unui rand personalizat de coduri asigurat de Bing in cadrul paginii de acasa a site-ului tau. In cele din urma, mai exista si verificarea de tip DNS, care implica abilitati un pic mai tehnice decat in cazul celor doua metode de verificare anterioare. Vei avea nevoie de acces catre hosting pentru a edita dosarul CNAME pentru a lua codul de verificare.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.