Modalitati de imbunatatire SEO folosind lucrurile pe care consumatorii le vor

, , Leave a comment

Pentru a putea imbunatati tehnologia SEO trebuie sa aflam mai bine ce parere au clientii in legatura cu activitatea pe care o desfasuram. In acest scop trebuie sa realizam chestionare care sa acopere toate informatiile pe care dorim sa le primim, apoi trebuie sa facem statistici si sa deducem lucrurile care ne intereseaza.

Care sunt pasii ce trebuie urmati pentru imbunatatirea SEO?

1.Acentuare lucrurilor pe care cumparatorii le apreciaza la firma. Este foarte important sa ne documentam care sunt punctele forte ale afacerii noastre si sa punem impactul asupra lor, astfel incat atunci cand avem un client nou, acesta sa stie pe ce se poate baza.

2.Sa le cerem clientilor sa ne faca critici constructive. Aceste critici pot fi utilizate ulterior in dezvoltarea unei imagini a firmei, a unui brand. A avea un brand este un lucru foarte important pentru o afacere de succes.

3.Sa reinprospatam continutul si forma paginii. Este important sa schimbam in mod periodic pagina atat ca structura, cat si ca postari. Acest lucru poate fi util pentru dezvoltarea site-ului atat in dimensiuni sau continut cat si in numarul de viztatori.

4.Realizarea de reduceri sau oferte in ceea ce priveste pretul. Aceste tehnici au menirea de a atrage numarul de utilizatori care isi doresc preturi mai accesibile si au un impact pozitiv asupra succesului paginii.

5.Trimiterea de e-mail-uri clientilor pentru a le reaminti de promotiile oferite.

Toate aceste metode ajuta foarte mult site-urile sa fie promovate de catre motoarele de cautare. Sunt niste metode care pot fi usor puse in practica si faciliteaza procesul de decizii din cadrul business-ului. Se obtin niste metadate si feedback-uri utile pentru realizarea statisticilor, a rapoartelor si pentru promovarea afacerii de care dispunem.

O afacere de succes este o afacere in cadrul careia prioritara este opinia consumatorului. Fara aceasta opinie nu putem avea o afacere de calitate pe motoarele de cautare sau in viata reala.

 

 

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.