Promovarea S.E.O. pe internet

, , Leave a comment

seo

S.E.O. este un principiu al programarii si internetului care presupune promovarea pe internet a anumitor pagini in topul motoarelor de cautare.

Metodele de promovare SEO se bazeaza pe mai multe principii. Intre aceste principii putem enumera:

1) Promovarea SEO bazata pe content sau pe continutul unei pagini web.

2)Metodele SEO sunt realizate cu ajutorul unor programe numite spiders sau crawlers.

3)Un alt principiu SEO este cel al link-urilor. Cu cat site-ul contine mai multe link-uri valide, cu atat site-ul va fi mai bine promovat din punct de vedere SEO.

4)Conteaza foarte mult si frecventa vizitarii fiecarui site. Daca un site are foarte multi vizitatori si respectivii oameni sunt foarte multumiti de calitatea site-ului, atunci respectivul site va fi foarte bine promovat in lista motoarelor de cautare.

5)Prioritatea paginii este de asemenea foarte importanta. Acest lucru se datoreaza sitemap-urilor XML care sunt gestionate de catre motoarele de cautare si care stabilesc paginile prioritare.

6)Istoria schimbarilor. Este foarte important sa realizam modificari site-ului SEO pe care il administram.

S.E.O. sau search engine optimization este un principiu foarte utilizat de motoarele de cautare. Motoarele de cautare ordoneaza paginile web in functie de criteriile precizate mai sus. Acest lucru este util in reducerea numarului de pagini cautate si in gestiunea acestui numar de pagini.

Atunci cand o persoana cauta ceva pe un motor de cautare, in acel moment intreaga baza de date cu pagini web este scanata pentru a descoperi informatia cautata de catre utilizator. Daca datele respective sunt impartite in mai multe clustere, atunci ne este mult mai usor sa gasim informatia cautata.  Impartirea pe clustere se realizeaza cu ajutorul cuvintelor cheie si a mecanismelor SEO.Principiile SEO sunt necesare in cadrul internetului deoarece, fara acestea, o simpla cautare pe motoarele de cautare ar dura foarte mult. Stiinta SEO a evoluat foarte mult in ultimul timp si a ajutat in dezvoltarea internetului asa cum il cunoastem astazi.

 

 

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.