Regret sau nu ca am investit intr-un termostat controlat prin internet?

, , Leave a comment

Cel mai probabil esti interesat de achizitionarea unui termostat controlat prin internet si nu stii sigur daca e recomandat sa faci asta sau nu. Din fericire, eu mi-am achizitionat unul in urma cu aproximativ doi ani de la zile de la Salus Controls, asa ca imi pot da cu parerea cu privire la acest aspect.

Ceea ce iti recomand sa faci in astfel de momente de nesiguranta este sa te documentezi suficient de mult, astfel incat sa iei cea mai potrivita decizie intr-un final. Lectureaza site-urile de specialitate, incearca sa compari cat mai multe modele de termostate controlate prin internet, ca mai apoi sa investesti in ceva cu adevarat avantajos. Exact asa am facut si eu si am ajuns la concluzia ca mi-ar fi de mare folos un dispozitiv de acest fel, ceea ce s-a si intamplat.

Suma pe care am investit-o nu e intocmai cea mai mica, insa nu regret nici in ziua de azi ca am facut-o. Pana in prezent nu doar ca am reusit sa traiesc alaturi de familia mea intr-un confort mult mai sporit, insa am facut si cateva economii.

Iata care sunt principalele avantaje pe care le-am observat in tot acest timp la celebrul meu termostat controlat prin internet de la Salus Controls:

  • Are un design deosebit de placut. Dat fiind faptul ca arata atat de bine si ca ofera atat de multe avantaje, am luat decizia de a monta unul si in living room-ul nostru. Cu toate ca dormitorul si sufrageria au stiluri diferite, acest dispozitiv se incadreaza minunat de placut in peisaj.
  • A fost extrem de usor de instalat si de programat. De altfel, cu ajutorul instructiunilor, am reusit de una singura sa il pornesc si sa ii efectuez setarile necesare. In plus, copiii mei in varsta de 7, respectiv 9 ani, se descurca de minune cu programarea acestuia. Asadar, consider ca e la indemana oricui sa se descurce cu un astfel de termostat controlat prin internet, indiferent cat de priceput sau nepriceput este cu tehnologia.
  • Atunci cand au loc pane de curent, nu trebuie sa ii refac setarile, intocmai pentru ca si le pastreaza in totalitate. Astfel scutesc un timp util.
  • Cand plec la serviciu alaturi de sotul meu, iar pe copii ii lasam la scoala, in casa noastra este o agitatie infernala. Tocmai din acest motiv, inainte de a avea acest termostat, uitam sa oprim caldura si ne trezeam la final de luna cu facturi de la caldura cu sume uriase! Totusi, de cand am facut aceasta achizitie, am ocazia sa controlez temperatura din interior doar cu ajutorul smartphone-ului, a tabletei sau a laptopului. Atat timp cat acestea sunt conectate la internet, pot sa ii fac termostatului orice tip de modificari.
  • Pretul pe care l-am achitat pentru achizitionarea dispozitivului il voi recupera in totalitate in viitorul apropiat, avand in vedere cat de mari sunt economiile pe care le facem la caldura cu ajutorul acestuia.
  • Daca inainte era mult prea cald sau prea racoare in casa, de cand avem termostatul, traim intr-un confort deplin.

Asadar, daca te tenteaza sa investesti intr-un astfel de dispozitiv, chiar iti recomand sa o faci, caci nu vei regreta nicio clipa.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.