Cum sa ai o casa inteligenta – Sistemul iT 600 Smart Home

, , Leave a comment

Era tehnologiei si a internetului isi pune tot mai mult amprenta asupra vietilor noastre. In fiecare zi luam contact cu dispozitive inteligente, gadget-uri si echipamente electronice care fac totul mult mai usor.

Daca esti un adept al tehnologiei avansate si doresti ca acest lucru sa se reflecte asupra casei tale, te sfatuiesc sa optezi pentru un Sistem iT 600 Smart Home.  Nu ai auzit niciodata de acest sistem si nu intelegi despre ce este vorba? In acest caz, te invit sa citesti urmatoarele explicatii care iti vor permite sa iti transformi locuinta intr-una inteligenta.

Sistemul It 600 Home este un termostat, insa nu un termostat oarecare. In primul rand ar trebui sa stii ca acesta este destinat imobilelor cu mai multe zone de incalzire. Poti alege unul cu fir sau unul fara fir, controlabil prin Internet sau nu. Depinde numai de preferintele tale acest lucru.

Esti o persoana care pleaca des in calatorii sau in interes de serviciu? In acest caz, sistemul este perfect pentru stilul tau de viata! Ce poate fi mai frumos decat sa gasesti casa incalzita atunci cand te intorci din deplasari?

Ce mi se pare extrem de util este faptul ca poti alege camerele pe care vrei sa le incalzesti, precum si temperatura dorita in fiecare dintre acestea. In acest fel, faci si economie, fara sa risipesti caldura in camere pe care nu le folosesti.

Un alt beneficiu este reprezentat de faptul ca sistemul iT 600 Smart Home este compatibil cu diverse sisteme de incalzire.

Cu totii stim cat este de placut sa pasesti pe o pardoseala calda, mai ales in anotimpul rece. Astfel, daca ai in casa un sistem de incalzire prin pardoseala, acest sistem il va putea gestiona. Daca dimpotriva, utilizezi unul cu incalzire prin radiatoare sau folosesti un boiler pentru a incalzi apa menajera, acestea pot fi controlate prin termostatul inteligent despre care am mentionat.

Cateva scenarii posibile de utilizare a sistemului sunt urmatorele:

– controlul unui aparat electric, de la distanta, cu ajutorul prizei inteligente;

– pornirea unui instalatii de lumina, tot cu ajutorul prizei inteligente;

– controlul incalzirii daca aceasta se face prin calorifere;

– controlul incazlrii prin pardoseala;

– controlul incazlrii prin pardoseala si prin calorifere in mod simultan;

– controlul incalzirii cu ajutorul convectoarelor.

Daca ai inteles in mare cam ce presupune acest sistem, probabil te intrebi cum functioneaza.

Destul de simplu pentru un sistem atat de complex!

In primul rand, trebuie sa legi gateway-ul prin cablu la internet si sa descarci aplicatia Salus Smart Home de Android sau iOS. In cazul in care nu dispui de un telefon inteligent, poti sa folosesti un laptop, accesand site-ul dedicat acestei configurari.

La urmatorul pas trebuie sa conectezi din module la gateway. Ulterior trebuie configurate termostatele care trebuie conectate fiecare in parte la priza lui inteligenta.

Acestia sunt in mare pasii ce trebuie urmati, iar pentru mai multe detalii poti accesa tutorialele prezente in aplicatia sistemului.

Daca iti doresti o casa incalzita in cel mai eficient si economic mod posibil, sistemul iT 600 Smart Home este cu siguranta cea mai buna alegere.

In cazul in care te-am facut curios, poti afla mai multe informatii pe www.saluscontrols.ro.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.