5 motive sa alegi Stailer pentru o programare la salon

, , Leave a comment

Aspectul fizic este important, indiferent daca esti barbat sau femeie si orice persoana ingrijita este, instant, mai respectata, cu o alta prestanta. Totusi te intrebi, cand sa mai am timp de cautat un salon in zilele astea atat de aglomerate si de ocupate in care am timp doar in autobuz spre munca.

Rarpunsul este chiar in intrebare. Salonul la care poti merge poate fi gasit in timp ce mergi spre munca sau in acele 5 minute pe care le ai pentru a savura cafeaua dimineata pentru a stabili o programare online la tuns cu Stailer. Da, cu Stailer atat de simplu este!

5 motive pentru care sa alegi Stailer

5 motive pentru care sa inlocuiesti metoda clasica de apelare la stilist de zeci de ori pana sa primesti un raspuns pozitiv, cand trebuie sa faci sacrificii la locul de munca sa poti ajunge la ora stabilita de el. Ai noroc daca esti locuitor al unui oras beneficiar de aceasta platforma in prezent si ai putea chiar acum sa accesezi platforma, pentru ca mereu mai este nevoie de o schimbare.

Motivul numarul 1

Este accesibila oricui si este gratuita. Platforma permite persoanelor de a se programa la salon in mod gratuit, de pe telefonul propriu in cativa pasi simpli. Accesibila momentan doar pentru orasele Cluj, Timisoara, Iasi, Oradea, dar se va extinde in curand in toata tara si va fi disponibila oricui, tot in mod gratuit.

Motivul numarul 2

Economiseste timp. Gandeste-te cat timp economisesti prin simpla accesare dupa care iti apare toate rezultatele disponibile. Eviti astfel accesarea a zeci de site-uri proprii ale saloanelor de la care extragi numarul de telefon pana gasesti un salon disponibil sa te programeze in ziua in care ai nevoie.

Motivul numarul 3

Anulare instanta. In cazul in care nu mai poti onora programarea din cauza anumitor motive, aceasta se poate anula foarte usor printr-un simplu mesaj care il anunta pe stilist. Anuntarea din timp ii permite acestuia sa isi reprogrameze timpul si astfel nici el nu este incurcat, iar tu scapi de apelul incomod in care il anunti acest lucru.

Motivul numarul 4

Utilizare fara cont si programarea unui reminder. Platforma permite beneficierea de serviciile ei, fara a fi nevoie de un cont creat. Totusi, contul aduce cu sine anumite beneficii cum ar fi evidenta programarilor si locurilor pentru a stabili cand este necesara urmatoarea programare. Tot acest cu cont se poate seta un reminder care sa trimita mesaj in ziua pe care o alegi sa nu uiti de programare.

Motivul numarul 5

Toate serviciile. Platforma include orice tip de serviciu de care vrei sa beneficiezi si arata disponibilitatea imediat. Poti stabili o programare chiar azi. Daca esti in cautare de o frizerie deschisa in weekend in Oradea tot Stailer este raspunsul. La fel si in cazul in care cauti servicii de cosmetica, masaj facial, manichiura sau pedichiura sau orice alt fel de tratament. Sunt toate incluse intr-un singur loc.

Probabil un singur motiv era suficient in vederea utilizarii platformei, dar dupa utilizare sunt convinsa ca vei gasi mai multe de 5. Pentru a beneficia de servicii poti accesa Stailer si pentru orice informatii suplimentare se poate trimite un e-mail la adresa support@stailer.ro.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.